- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
transferleri gectim kondisyoneri kampa yetistirsinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin gelir sanirimAntrenmanlara katilacakmi? Belki menajeri kendisini takim ariyor olabilirmi? Ben hocayin buna ve Falcao güvenecegini hic düsünmüyorum. Bir tane sorunlu (biri sakatlik, digeri mental) adamla sezona girmeyi istemez diye düsünüyorum.
Cok yorucu bir sezon gecirdi ya, paşam biraz daha tatil yapsinDiagne daha paris de
Wth@TNO1905: Bir arkadaşımız DM atmış. Kerem Aktürkoğlu'nun Kap açıklaması yetiştirme bedeli ödememek için Eylül basında olacakmış.
Bana yazılanı aynen sizinle paylaştım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Garry Rodriges'de iyi bence. Kuşlar kullanamadı.Bruma çok tatlı olur yav, bu ligin bug'u bu tarz adamlar, ispata lüzum kalmadı artık
bunu başkan bugün dediFormadaki sponsor yazısı beyaz ile yazılırsa göze daha hoş gelecek.
Görüşmüşler yani gerçekten@salimmanav: Fenerbahçeli yetkililer, Malang Sarr’ın menajeri ile görüşme yaptı. Sarr şu anda Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakmadığını iletti.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapılacakmış herhaldeFormadaki sponsor yazısı beyaz ile yazılırsa göze daha hoş gelecek.
Toplantı da konuştular bugün ayaküstü. Olma ihtimali var sanırım.Formadaki sponsor yazısı beyaz ile yazılırsa göze daha hoş gelecek.