Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli 2.5 milyon garanti istiyormuş Beşiktaş 1 milyon garanti + 1.250 bonuslar teklif ediyormuş. Arada ufak bir fark varmış gerçekten. :think:

Biten ve söylentilere göre ;

Omar****Lyu******Marcao******Saracci

***************Seri******Moder************

Jozwiak**********Mensah**********Emre

*********************Falcao****************

Diagne/Arda/Emre.A/Adem/Oğulcan/Kerem

Olurmu ki orta saha yumuşak kaldı sanki
Ben seri yerine idriz Voca denen adamın geleceğini düşünüyorum çünkü hocanın sevdiği tip basan orta saha hem de stoperde oynuyor joker oyuncu

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Balotelli 2.5 milyon garanti istiyormuş Beşiktaş 1 milyon garanti + 1.250 bonuslar teklif ediyormuş. Arada ufak bir fark varmış gerçekten. :think:
Balotelli'deki düşüş de içler acısı. Daha 2 sene önce kapısını 5 milyondan aşağı çalamazdın. Şimdi 2.5 milyon eurolara kadar düştü. İşte sadece bizim futbolcular değil yeteneğine ihanet eden.

Yarın kamp başlıyor hoca kamp başlangıcında sorulara cevap verir en güzeli o zamanı beklemek olacak diğer türlü kafayı yemek üzereyiz

Kayserisporun eski tribuncusu, senden daha cok bilgi aliyorsa, sana yaziklar olsun be cop muhabirler.

patronlari olsam aninda isten cikartirdim.

Fenerbahçe yönetimini en çok yalayan Ahmet Ercanlar değil mi hocam? O da bir şey bilmiyor. Olay yalamakta olsa bütün FB muhabirleri önlü arkalı Ali Koç yalamıyor mu zaten? :D

Volkan demir denen zat var, adamda okadar hava farki inanilmaz. Yok Fener soyle, boyle, buyuk falan diye zirvaliyor. Bir insan da demiyorku, ne buyuklugu 12 sene sampiyonlar ligi 7 sene sampiyonluk yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt