Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.295
- 3.393
- 2.223
Emre Kılınç video nasıl olacak acaba bende merak etmeye başladım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PTT 1.LİG
Bilmemeleri daha iyi fiyat artmasinSu muazzam haberciligi bakarmisiniz yaw.
Yagiz Sabuncuoglu gidip, Fenerbahce 3m dollar Lemosa teklif yapti bilgiye alsin, sen bir bok bileme.

Ben seri yerine idriz Voca denen adamın geleceğini düşünüyorum çünkü hocanın sevdiği tip basan orta saha hem de stoperde oynuyor joker oyuncuBiten ve söylentilere göre ;
Omar****Lyu******Marcao******Saracci
***************Seri******Moder************
Jozwiak**********Mensah**********Emre
*********************Falcao****************
Diagne/Arda/Emre.A/Adem/Oğulcan/Kerem
Olurmu ki orta saha yumuşak kaldı sanki![]()
Kampanyayla felan ödenir mi o para yahu. bjk neye uğraşıyor anlamıyorumBalotelli 2.5 milyon garanti istiyormuş Beşiktaş 1 milyon garanti + 1.250 bonuslar teklif ediyormuş. Arada ufak bir fark varmış gerçekten.![]()
Balotelli'deki düşüş de içler acısı. Daha 2 sene önce kapısını 5 milyondan aşağı çalamazdın. Şimdi 2.5 milyon eurolara kadar düştü. İşte sadece bizim futbolcular değil yeteneğine ihanet eden.Balotelli 2.5 milyon garanti istiyormuş Beşiktaş 1 milyon garanti + 1.250 bonuslar teklif ediyormuş. Arada ufak bir fark varmış gerçekten.![]()
Ozaman futbol bir baskaydi be, yaslaniyoruz....
Cisse'yi bağlarlar. Balotelli, Mino Raiola varken o paralara gelmez bu ülkeye diye düşünüyorumKampanyayla felan ödenir mi o para yahu. bjk neye uğraşıyor anlamıyorum
Okan
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Emre Mensah Ömer Linnes
Diagne Falcao
Ben Yagızın FB yönetimiyle ortak çalıştığını düşünüyorum, karşılığındada Feneri yalıyor sosyal medyada..Su muazzam haberciligi bakarmisiniz yaw.
Yagiz Sabuncuoglu gidip, Fenerbahce 3m dollar Lemosa teklif yapti bilgiye alsin, sen bir bok bileme.
Cok istiyorlar alamicaz
Hayırdır? Ne ima etiyorsunuz beyefendi.Kadromuz limit tanımaz kardeş sen aldıklarınıza lisans çıkarttırmaya bak muhahaha
Fenerbahçe yönetimini en çok yalayan Ahmet Ercanlar değil mi hocam? O da bir şey bilmiyor. Olay yalamakta olsa bütün FB muhabirleri önlü arkalı Ali Koç yalamıyor mu zaten?Ben Yagızın FB yönetimiyle ortak çalıştığını düşünüyorum, karşılığındada Feneri yalıyor sosyal medyada..
Kayserisporun eski tribuncusu, senden daha cok bilgi aliyorsa, sana yaziklar olsun be cop muhabirler.
patronlari olsam aninda isten cikartirdim.
Fenerbahçe yönetimini en çok yalayan Ahmet Ercanlar değil mi hocam? O da bir şey bilmiyor. Olay yalamakta olsa bütün FB muhabirleri önlü arkalı Ali Koç yalamıyor mu zaten?![]()