Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.339
- 7.197
- 2.358
Mensah'a 250 bin euro yeterli. İkinci Belhanda gibi duruyor. Gelmese daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten üst takıma gelince maaş artması salakça bişi. Aynı maaşa gelmesi lazım en kötü.
O mantıkla diagneyi aldık, başımıza gelmeyen kalmadı.Mensahi gelecek sene rahat iyi karla satariz düsüncesiyle aliyordur yönetim. Ondan Emre Akbaba seviyesinde maas rahat verirler. Sonucta zaten o maasi 1 sene alacak diye planliyorlardir.
Mensah'a 250 bin euro yeterli. İkinci Belhanda gibi duruyor. Gelmese daha iyi.
İçimizde patlar.Satariz diye oyuncu alınmaz kullanırız diye almak lazım artıkMensahi gelecek sene rahat iyi karla satariz düsüncesiyle aliyordur yönetim. Ondan Emre Akbaba seviyesinde maas rahat verirler. Sonucta zaten o maasi 1 sene alacak diye planliyorlardir.
O heriflerin gitmesinden dolayı transfer kulağa mantıklı geliyor.
Abi bizim maaşlar 5 büyük ligin 3-7 sırasına denk neredeyse.Biz Yunanistan Portekiz ve diğer liglerin kalburüstü takımları hariç o klasmanda maaş verebiliriz vermeliyiz.Sayın arkadaşlar, geçen Benfica'nın aldığı maaşları paylaşmıştı biri.
Senede 30-40 gol katkısı veren Pizzi 1 milyon euro falan kazanıyor, Mensah kim de 1.5-2 kazanacak.
Katar ve Çin'den sonra Dünya'nın en aptalca paralarını ödeyen ülkesiyiz artık buna son vermemiz şart.
Zamanında Önder Özen, Hilbert 1.3 istedi diye sözleşme uzatmadık demişti, o dönem alay ettik de olması gereken oydu. Sağ bek yedeğine 1.4 veriyoruz gören de para basıyoruz sanacak euro/TL=10 neredeyse.
Cavanda isimli at kafası bizde bir halt yapmamasına rağmen kar ederek sattık çünkü 700 bin euro falan alıyordu, maaş düştükçe bonservis artar o yüzden düşük maaş vermek zorundayız.
Oğulcan hakkında yorumunu göremedim. Ne düşünüyorsun?Bu arada Mensah geçen yıl için :
Pas yüzdesi : % 89.4
Ortalama rating : 7.34
Top çalma : 1.8
Top kapma : 0.8
Adam geçme : 3.3
Şut : 2.5
Top kaptırma : 1.8
Kilit pas : 2
Uzun top : 3.1
Orta : 1.4
İstatistikleri iyi zaten yetenekli oyuncu ama mental problemler büyük risktir, sonunda Diagne gibi elde patlama ihtimali de var.
Oğulcan hakkında yorumunu göremedim. Ne düşünüyorsun?