Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha alamazsak Selçuk’u tekrar futbola döndürelim. Arda gibi 4 milyon liralık boş mukaveleye imza attırırız Galatasaray’ın evladına.

ALBERT

ORTEGA RİERAA..

-MELİH ŞENDİL-

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
albert-ortega=riera
1200px-Albert_Einstein_Head_cleaned-horz.webp

A Spor izleyenler Scott Piri'nin cuma günü geleceğini söylüyo..
bence eğer doğruysa tüm transferlerden daha önemli bir hamle yapmış oluruz bir de takımı gençleştirdik mi tamamdır resmen tosbağa hızında koşuyordu takım koşuyordu demek doğru değil sahada yürüyorlardı elleri belinde dil bir karış dışarda

Mensahi biz niye 2 sene önce satin alma opsiyonlu kiralamadik? Adamin o zamanda ne oldugu ortadaydi. Bence böyle fazla patlamada yapmadi son 2 senede.

Zenit falan isteseydi simdiye coktan 3-4 milyonu verip alirlardi. Bence fiyati yükseltmek icin uydurmuslardir o haberi.

Biz ve BJK haric isteyen yoktur. Besiktas zaten yüksek maas öneremez ve ondan ben orda aldigi ayni maasi + 250-300 bin € sampiyonluk primi önerirdim. Fazla istiyorsa baska kapiya.

Piriyi ne kadar çok ovuyorsunuz 2013 ye Drogba Elmander yetersiz bu adam demiş, düz koşudan başka bildiği yok demiş. Bize gelen kondisyoneri kral ilan etme modası var her zaman. Takım sakattan geçilmiyor her sene kondisyonda 60 dan sonra düşüş oluyor. Ama kondisyonerler hep kral ilan ediliyor burda.

Piriyi ne kadar çok ovuyorsunuz 2013 ye Drogba Elmander yetersiz bu adam demiş, düz koşudan başka bildiği yok demiş. Bize gelen kondisyoneri kral ilan etme modası var her zaman. Takım sakattan geçilmiyor her sene kondisyonda 60 dan sonra düşüş oluyor. Ama kondisyonerler hep kral ilan ediliyor burda.

Üstat bu açıklamaları içeren haber ya da videoyu paylaşabilir misin merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt