Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albert Riera, Manchester City'de Pep Guardiola'nın yanında stajını yapmıştı.
IMG_1749.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Millet iyi ya da kötü birçok oyuncusunu transfer edip kampa yetiştirdi. Bizimkiler ekime kadar bekleyecek herhalde.

Üstat bu açıklamaları içeren haber ya da videoyu paylaşabilir misin merak ettim

BU İŞİN 'PİRİ' DEĞİL, LİSE KONDİSYONERİ GİBİ

Kimi satacağız daha doğrusu satabileceğiz ve kaça satabileceğiz çok merak ediyorum

Polonya ligini filan takip ettiğimiz yok.
Taraftarı oyalamak için ortaya atılan asılsız haberler.
Polonya ligi takip eden adam, mensah gibi diagne'den bile daha fazla mental sorunları olan bir oyuncunun peşinden bu kadar koşar mı?
Yada ekici veya Gökhan töre için nabız yoklar mi?

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Ben sana söylim neden Diagneyle Mensah'la ilgilendiklerini aldıklarını bizimkilerin horozu anca burda ötüyor da ondan birde klüpte nakit keş para olmadığı için avrupadan transfer yaparken kırk takla atıyorsun al sana örnek verim Uğur Karakullukcu açıkladı bunu daha önceden bizimkiler gidip Erling Haaland için 4 milyon taksitli şekilde teklif veriyorlar klüp diyor ki 5 milyon nakit isteriz diyo bizimkiler vermeyince gidip salzburg 5 milyon nakit verip alıyor bilmiyorum anlatmak istedigimi anladin mı?

pas oyunumuzu daha da gelistirecegiz demek ki

Teknik ekip çok yetersiz hala.

1 kondüsyoner daha şart.

1 tane duran top hocası şart.

Performans ve istatistik analizi işlerini yapacak birisi şart.

Bu sene yenildiğimiz maçların genelinde 60'tan sonra oyuncuların rakibi kovalamamasına bağlı yediğimiz gollere yönelik hiç bir müdahale yapılmadı, bariz gözüken defolarımızı çözmeye yönelik hamleler yapmamız lazım.

Oyuncu geliştirebilen bir yapı kurabilsek zaten transferde kimin gelip/gideceği de çok önemli olmayacak.

Bu G.sevgisi de neymiş yav Polonya, Los Angeles, Papua Yeni Gine, Uganda, İspanya, Estonya, Rusya her yerde bir ton arkadaşı var hepsi de transfer haberleri servis ediyor.

Herkes Tudor'un ilk 7 haftası ve 19 puanından bahsediyor ama asıl ilk 7 hafta performansı F.Rijkaard zamanındaydı oynanan oyun ise o zamana kadar görülen en etkileyici hücum varyasyonlarının olduğu başlangıçtı.

Teknik ekip çok yetersiz hala.

1 kondüsyoner daha şart.

1 tane duran top hocası şart.

Performans ve istatistik analizi işlerini yapacak birisi şart.

Bu sene yenildiğimiz maçların genelinde 60'tan sonra oyuncuların rakibi kovalamamasına bağlı yediğimiz gollere yönelik hiç bir müdahale yapılmadı, bariz gözüken defolarımızı çözmeye yönelik hamleler yapmamız lazım.

Oyuncu geliştirebilen bir yapı kurabilsek zaten transferde kimin gelip/gideceği de çok önemli olmayacak.
Bir ara da ön ve arka direkte adam tutmuyorduk ondan dolayı çok gol yemeye başlamıştık. Sonra duran toplardan yemeye başlamıştık Semih fln gidince önce Serdar ve Maicon sonra Luyindama gelince duran toplarda da yememeye başladık. Hatta Luyi-Marcao tandemi bozulana kadar sanırım ligde akan oyunda gol bile yememiştik. Tabi yaşlı veteran oyunculardan oluştuğumuz için bir yerde patladık. Herhalde sadece Muslera çok iyi çalışıyor kaleci antrenörü ile diğer oyuncularımız rastgele birşeyler yapıyor gibi gözüküyor. Hele ligde son 2-3 hafta Donk'un pervasızlığından dolayı yediğimiz goller şaka gibiydi. Sırf o umursamama durumundan dolayı sözleşme uzatmazdım ben. Bir kere yapan bir daha yapar çünkü. 3-5 puan daha alsak şimdi biz CL elemesine gidecektik yazıklar olsun.

Selam gencler.

Bugün hangi yetersizin transferini acikliyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt