Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat Özdemir: "Fenerbahçe´ye bir şartımız‚ dayatmamız söz konusu olamaz. İstedikleri bankayla anlaşabilirler. Yurt içinden‚ yurt dışından‚ Amerikadan Hangi banka ile isterse onunla anlaşsınlar‚ kabul ederiz. O zaman Fenerbahçe´nin de Galatasaray kadar harcama limiti olur."

Boşuna yapmıyorlar transferleri yine kurtaracaklar fenerlerini bi de ağlayıp dururlar her daim kayrılmalarına rağmen bunlar kadar utanmaz yoktur herhalde

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

peki bunların limiti bankayla anlaşmadıkları için mi düşük.Yani bankayla anlaşırsa artacak..

Leminaya istediği parayi veremez bjk,geçiniz.leminanin fiziki durumu da ortada

Bu yasar kemal ugurlu baya saibeli.fatih hoca ilk geldiğinde yasine gozunun onunde yapilan penaltiyi vermemis.goztepeye de penalti uydurmus.rize macini da katletti basit bi penaltı verdi,cikartmadi sari,kirmizi kartlari.rizeliler kart gormeyince iyce cesaretlenip ayak kirdilar,bacak kirdilar.cok kizginim ya.bu hakemlerin var ya sülalesini bilmem,neylerim.seneye hepinizin icinden gececegiz,o dudugu monte edeceğiz bi yerinize

Mensah
Diagne
Arda
babel
Kalirlarsa: Feghouli + isimini anmak istemedigim diger hain arap.

Sictik... Falcao‘ya, Seri‘ye, Defansa yazik olacak

1597223359577.webp

Trabzon'un aldığı yeni sol bek.

Yok dostum söylemeyeceğim daha. Durduk yere ban yiyoruz sonra. Riera'nın ekibe katılacağını aylar öncesinden yazdım galasevgisi diye bir adam dün söylemiş herkes moda girmiş :D Keza Arda'yı başkanın kabul ettiğini de aylar önce söyledim. Geçmiş mesajlarda duruyor. Bakmak isteyen bakabilir.

Polonyalı topçuların olayı zor bu arada sadece bu bilgiyi bırakayım kimse heveslenmesin. Oyuncuların kulübü güzel gelir elde edebileceğini bildiğinden kolay rest çekebiliyorlar. Elimizde kozumuz yok oyuncu satışı olmadan zor. Ama Feghouli satılacak oradan gelen para olursa, Kamil'i alabiliriz.

Yok dostum söylemeyeceğim daha. Durduk yere ban yiyoruz sonra. Riera'nın ekibe katılacağını aylar öncesinden yazdım galasevgisi diye bir adam dün söylemiş herkes moda girmiş :D Keza Arda'yı başkanın kabul ettiğini de aylar önce söyledim. Geçmiş mesajlarda duruyor. Bakmak isteyen bakabilir.

Polonyalı topçuların olayı zor bu arada sadece bu bilgiyi bırakayım kimse heveslenmesin. Oyuncuların kulübü güzel gelir elde edebileceğini bildiğinden kolay rest çekebiliyorlar. Elimizde kozumuz yok oyuncu satışı olmadan zor. Ama Feghouli satılacak oradan gelen para olursa, Kamil'i alabiliriz.

Kamil degilde, Jakubu alacakmisiz orta saha.

Gaziantep FK, Polonya takımlarından Pogon Szczecin kulübünde forma giyen Bosnalı futbolcu Zvonimir Kozulj ile iki yıllık anlaşma sağladı.

isme bakılırsa bize golü var bu sezon.

Bu muhabirler ne halt ediyo ya.deki Galatasaray poznanin istedigi rakami verecek ,kamille anlasti de.jakub moder icin oyuncu satisi bekleniyo de.bordeauxla satin alma opsiyonu gorusulyo de.hic mi haberiniz yok lan

Teknik ekip çok yetersiz hala.

1 kondüsyoner daha şart.

1 tane duran top hocası şart.

Performans ve istatistik analizi işlerini yapacak birisi şart.

Bu sene yenildiğimiz maçların genelinde 60'tan sonra oyuncuların rakibi kovalamamasına bağlı yediğimiz gollere yönelik hiç bir müdahale yapılmadı, bariz gözüken defolarımızı çözmeye yönelik hamleler yapmamız lazım.

Oyuncu geliştirebilen bir yapı kurabilsek zaten transferde kimin gelip/gideceği de çok önemli olmayacak.

İstediğin kadar duran top çalışması yap en önemlisi o topa vuracak adam.senelerdir kız gibi topa vuran adamlara korner kullandırtıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt