Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

heycanı kalmaz kardeşim bu heycanlar için bu sezondan keyif alıyoruzBu ne hız renktaş, takdir ve tebrikleri hak ediyorsun.
Kim olduğunu da söylersen tam olur![]()
Valla olması çok muhtemel. Semih'in sesi çok tok ve adem elması var. Adem elması büyük olanların sesi de güzel olmaz, ıslığı da. Kendimden biliyorum.Hepimiz Emre yi bekliyoruz da bir de sürpriz yumurtadan Semih cikiyormus.
kardeşim idman mı oldu nerde idman fotoları bu oyuncular covid testine falan da gircekti hani riera diolar haniDiagne idmana çıkmıyorsa sene basından kadro dışı kalsın, yeter be. Ulan 1 yıldır tatildesin amaç ne
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diagne ilk idmana katılmayacak deniyor ona istinaden yazdım. Yurtdışında imişkardeşim idman mı oldu nerde idman fotoları bu oyuncular covid testine falan da gircekti hani riera diolar hani
transit yapıodur ya yoksa senagelde takılırdı o kral gibiDiagne ilk idmana katılmayacak deniyor ona istinaden yazdım. Yurtdışında imiş
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi kasimpasada pişsinKasımpaşa 23 yaşındaki stoper oyuncusu Baher El Mohamady'i gündemine aldı. (TransferWeb)
Hepimiz Emre yi bekliyoruz da bir de sürpriz yumurtadan Semih cikiyormus.