Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.202
- 9.602
- 2.568
Islık Araplardan birine aittir umarım. 19:05’te bedevi gitti deseler ne sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke 1517'de kurulsaydı kulüp19:05 saçmalığının abv.
Daha çok izleniliyo.Dünkü Oğulcan'ın ilk videosuyla ikinci videonun arasında nerdeyse 2 kat izlenme farkı var.Etkileşim hangi saatse bence o zaman paylaşılmalı..19:05 saçmalığının abv.
Özil.Evet kimin islik sesi bu. Gscimbom ajanlari göreve
1899'da kurulsa bu duruma maruz kalmayacaktık. Bak Trabzon 1961'de kuruldu. Saat olmadığı için her daim bildirim yapıyorlar.keşke 1517'de kurulsaydı kulüp
İlk videonun daha çok izlenmesi doğal. 19.05 ile alakası yok o durumun.Daha çok izleniliyo.Dünkü Oğulcan'ın ilk videosuyla ikinci videonun arasında nerdeyse 2 kat izlenme farkı var.Etkileşim hangi saatse bence o zaman paylaşılmalı..
Semih bu yaBu ne hız renktaş, takdir ve tebrikleri hak ediyorsun.
Kim olduğunu da söylersen tam olur![]()
Akşam vakti okul-iş çıkışlarından sonra öğlen veya ikindiden daha fazla etkileşim alır..İlk videonun daha çok izlenmesi doğal. 19.05 ile alakası yok o durumun.
Eskiden daha olumlu bakiyordunYönetim 2. Lig topculari için bile bu kadar "şov" yapıyorlar ise, anlayın ki... Yıldız mildiz gelmeyecek.
Insan utanır be. Iyi bari yeni gelen Çaycı için de Video yapalım ?
Annesi ile Videochat yapılsın fln...
Transfer Istihbarat Şefi
Renktaş, 19.05'in etkileşime bir faydasının olduğunu düşünmüyorum. Ama dediğin gibi olsun. Seni kıracağıma kafamı kırarım daha iyi.Akşam vakti okul-iş çıkışlarından sonra öğlen veya ikindiden daha fazla etkileşim alır..

Hayat beni olumsuzluğa itti OğuzEskiden daha olumlu bakiyordun