Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ta Mart ayinda Mert bizimle anlasti ve bilmem ne kadar maas alacak haberleri baslamisti diye hatirliyorum. Adam gercekten bizi 3 ay bekledi ve bizimkiler transferi bitirmeyi beceremediyse, resmen rezillik olmus olur.

Matuidi Inter Miami'ye gitmis. Bizim sakati alsalardi iyidi yav Matuidi'yi ne yapacaklar?

Evet bizimkiler açıklamadığı için ona inanıyorum çünkü bir bok yedikleri belli.

10 hazirana kadar yapılması gerekeni yapsak bize gelecekti yapmadık gelmedi, bunun Mertle bir ilgisi yok.

tam olarak aynı tip adamlar değiller fakat Mhy'ye imza parası yatırmayıp veya ücretini biraz fazla vermeyip, gidip Mensaha bahsedilen rakamları bayılmakta ne şekilde yönetildiğimizi gösteriyor.

Dursun yönetimini arar hale getiriyorlar bizi

Mert hakan olayını bokunu çıkardı yönetim. Salla gitsin ya. Bariz belli ki adamla anlaştığımız parada indirim istedik, adam kabul etmedi. Suç bizim yönetimde. Nedir dert? Galatasaraylı diye kesin gelecek nasıl olsa dediler ellerinde patladı yönetimin. Arda ve emre varken mert gereksiz olurdu uzatmaya gerek yok.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hicbir sey bilmiyorsan, ts gibi 300e 500e satin alma opsiyonlu potensiyelli oyuncu kirala. Birak mensah seriyle falan ugrasmayi. Ornek donk fatih hocayla beraber seviyesi atladi oynadi gelecek olanlar da her turlu seviye atlar fatih hocayla

Daha çok öfkeleneceksiniz biraz relax olun. Ekim 4e kadar zaman var dün başkan da dedi ekim 4e kadar fıtık edecekler taraftarı sabredin

Geliyorrrrrrrrrrrrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt