Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koc Galatasaraydan daha az paraya anlastik diyor, inaniyorsunuzya Koca kap aciklamasi nerde?
Kardeşim neye inanacağımı sana soracak değilim bu 1.

İkincisi de ben maaş diye bir şeyden bahsetmedim, bizimkiler haklı olsa bugüne kadar elli kere süreci açıklarlardı. Hata bariz bizde.

Dün de kem küm ettiler konuşmadılar.

EfOvIzsXsAAYULO

Kardeşim neye inanacağımı sana soracak değilim bu 1.

İkincisi de ben maaş diye bir şeyden bahsetmedim, bizimkiler haklı olsa bugüne kadar elli kere süreci açıklarlardı. Hata bariz bizde.

Dün de kem küm ettiler konuşmadılar.
Hatanin bizde olmadigini kesin biliyorum bende

bizim scout ekıbıne bosu bosuna laf etmeyın artık çok bariz teknik kadro iplemiyor scout ekibini.

Mert Hakan transferinde bizimkiler verdikleri sozu tutmadiklari icin Fener'i tercih etmis olabilir hic sorun yok, 25 yasina kadar sadece bir iyi sezon gecirmis bir futbolcu icin konuyu bu kadar uzatmaya degmez. Baskan ve Albayrak dun en dogru olani yaptilar. Hic bir futbolcu Galatasaray kulubune ahlaksiz kulup diyemez.

Biri şu Süleyman rodop denen ahlaksız herifi uyarsın takmış belhandaya.Ulan karaktersiz herif adamı kotuleyip durma yamuk dişlerini delerim senin

Taraftar laf atarsa, yapmayin adamin degeri düsüyor ve oyuncuyu beceriksizik dise ucuza satiyoruz.

Yönetimin kalemi Belhandaya laf attigi an sorun yok. Iyice kötüle demislerdir buna. Sonra bedavaya yollarsak taraftarin tepkisi cok agir olmasin diye yaptiriyorlardir bunlari.

Mert Hakan transferinde bizimkiler verdikleri sozu tutmadiklari icin Fener'i tercih etmis olabilir hic sorun yok, 25 yasina kadar sadece bir iyi sezon gecirmis bir futbolcu icin konuyu bu kadar uzatmaya degmez. Baskan ve Albayrak dun en dogru olani yaptilar. Hic bir futbolcu Galatasaray kulubune ahlaksiz kulup diyemez.
eksik olsa da doğru yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt