Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gustavonun 2.5 aldigina dair muhabirlere haber yaptıran bi baskan,camia ne derse zerre inanmam.Mustafa Cengiz dir benim adam yerine koyacagim kisi

Fenerbahçe, Menemenspor kalecisi Selmani'nin transferi için kulübüyle görüşmelere başladı. (TRT Spor)

Ali Koç: "Şunu net bir şekilde söyleyeyim. Mert Hakan Yandaş'ın bize geliş şartları, onun daha evvel konuştuğu şartlardan daha makul şartlar."
yalanın böylesi yav

10 haziranda para gelmedi diye daha az teklif veren kulübe gitmiş mhy. Açıklamadaki çelişkiye gel. İmza parasını bi kaç hafta daha bekleyemeyecek kadar paranın köpeği olmuş bir topçu neden senin verdiğin daha az ücrete sana gitsin.

yalanın böylesi yav

10 haziranda para gelmedi diye daha az teklif veren kulübe gitmiş mhy. Açıklamadaki çelişkiye gel. İmza parasını bi kaç hafta daha bekleyemeyecek kadar paranın köpeği olmuş bir topçu neden senin verdiğin daha az ücrete sana gitsin.
Ahahah super vallahi,bebe kandiriyo bunlar hala akillarinca

Valla mhy fenere iyiki gitti mensah bjk ye gitsin diyonuzda bu apo yüzünden belhanda taylan ömer orta sahası ile başlarsak o zaman ararız bu adamlari. Ben acikcasi bizim yönetimin bu transfer döneminde basarili olacağını hiç sanmiyorum

6 numara almazsak hoca cok eleştiri yer ama 6 icin seriyi düşünüyorsa bu sefer eleştiriylede kurtulamaz.

Valla mhy fenere iyiki gitti mensah bjk ye gitsin diyonuzda bu apo yüzünden belhanda taylan ömer orta sahası ile başlarsak o zaman ararız bu adamlari. Ben acikcasi bizim yönetimin bu transfer döneminde basarili olacağını hiç sanmiyorum
No,cok iyi transferler olacaktir

Dun albayrak baya laf edecekmis,baskan durdurdu dediler.kale almiyolar mert hakan hirbosunu,yarim sezonluk topcuyu daha fazla gundemde tutmayalim yav
Mert hakan 8 numara zannediliyor çoğu kişi tarafından ama defansif yönü çok zayıf. Büyük takımlarda bunu kaldiramaz

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenere karsı maglubiyeti yok + kadıköyde tüm kuşları tek basına hoplattı hem maçtan önce hem maçta hem maç sonu
Belhanda bu kadar itin şeyine sokulacak topçu değil muhabbetin başını kafirdim ama bahsedilen kişi belhanda heralde.

Maaşı 2 milyon olsa omuzlarda tanışır da işte geliş şartları Sneijder sonrası falan adami bitirdi

✅ Emre Kılınç... Galatasaray'a söz verdi Başka teklifler ile ilgilenmedi 📝Sözleşme: 4 yıllık Ücret: 11 milyon TL civarında... Küsüratlara girmeyelim... Güncel kur ile 1.3 milyon euro Hayırlı olsun. :red: :red:

Fenerin ali koc gelmeden maas bütçesi 92 milyonmus. Taraftarlarina sorsan max 30 derlerdi. Buna muhtemelen yuzde 15 vergi de dahil degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt