- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Gustavonun 2.5 aldigina dair muhabirlere haber yaptıran bi baskan,camia ne derse zerre inanmam.Mustafa Cengiz dir benim adam yerine koyacagim kisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyorrrrrrrrrrrrrrrr
profesyonel adam, kendine bakıyor ne zaman ne olsa olsa sahaya cıkacak karakterde. falcao, lemina gibi numara yapmıyor. bülent korkmazdan sonraki en yürekli topcumuz
bam dan önce bile en boktan oyuncumuzprofesyonel adam, kendine bakıyor ne zaman ne olsa olsa sahaya cıkacak karakterde. falcao, lemina gibi numara yapmıyor. bülent korkmazdan sonraki en yürekli topcumuz
yalanın böylesi yavAli Koç: "Şunu net bir şekilde söyleyeyim. Mert Hakan Yandaş'ın bize geliş şartları, onun daha evvel konuştuğu şartlardan daha makul şartlar."
Besiktas'ta boyle bir kaleci mi varmisFenerbahçe, Menemenspor kalecisi Selmani'nin transferi için kulübüyle görüşmelere başladı. (TRT Spor)
Ahahah super vallahi,bebe kandiriyo bunlar hala akillarincayalanın böylesi yav
10 haziranda para gelmedi diye daha az teklif veren kulübe gitmiş mhy. Açıklamadaki çelişkiye gel. İmza parasını bi kaç hafta daha bekleyemeyecek kadar paranın köpeği olmuş bir topçu neden senin verdiğin daha az ücrete sana gitsin.
fenere karsı maglubiyeti yok + kadıköyde tüm kuşları tek basına hoplattı hem maçtan önce hem maçta hem maç sonubam dan önce bile en boktan oyuncumuz
No,cok iyi transferler olacaktirValla mhy fenere iyiki gitti mensah bjk ye gitsin diyonuzda bu apo yüzünden belhanda taylan ömer orta sahası ile başlarsak o zaman ararız bu adamlari. Ben acikcasi bizim yönetimin bu transfer döneminde basarili olacağını hiç sanmiyorum
Mert hakan 8 numara zannediliyor çoğu kişi tarafından ama defansif yönü çok zayıf. Büyük takımlarda bunu kaldiramazDun albayrak baya laf edecekmis,baskan durdurdu dediler.kale almiyolar mert hakan hirbosunu,yarim sezonluk topcuyu daha fazla gundemde tutmayalim yav
Belhanda bu kadar itin şeyine sokulacak topçu değil muhabbetin başını kafirdim ama bahsedilen kişi belhanda heralde.fenere karsı maglubiyeti yok + kadıköyde tüm kuşları tek basına hoplattı hem maçtan önce hem maçta hem maç sonu
Emre Kılınç...
Sözleşme: 4 yıllık