Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mensah ve Seri yanyana6 numara almazsak hoca cok eleştiri yer ama 6 icin seriyi düşünüyorsa bu sefer eleştiriylede kurtulamaz.
Coşmayalım ltfYa birader dalgasina koyuyoruz bak dalgana ne takiyosun
büyük maclarda 0 gol 0 assist , 2 kirmizifenere karsı maglubiyeti yok + kadıköyde tüm kuşları tek basına hoplattı hem maçtan önce hem maçta hem maç sonu

Zaten sezonun 2.yarisi top oynamadı,istatistigi düştü.yarim sezonluk topcu derken ondan diyorum.fatih hoca ilk geldiğinde bjk -sivas maçıydı galiba,mert hakani ilk dillendiren ben olmustum yetenekli diye.yedekten falan giriyodu ilk donemler yanlis hatirlamiyosamMert hakan 8 numara zannediliyor çoğu kişi tarafından ama defansif yönü çok zayıf. Büyük takımlarda bunu kaldiramaz
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ee adamlar simdi 5m IsteyecekNow.. Kaan Ayhan joins Sassuolo threatened to be canceled because Sassuolo cannot fulfill the request from Fortuna Dusseldorf.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
musap ağlıyo abi sorun yok normaliz@Can Karabacak neler oluyor ne bu gürültü
Emre Kılınç... Galatasaray'a söz verdi Başka teklifler ile ilgilenmedi
Sözleşme: 4 yıllık Ücret: 11 milyon TL civarında... Küsüratlara girmeyelim... Güncel kur ile 1.3 milyon euro Hayırlı olsun. :red: :red:
2 gündür belli olan seydi. Maicondan gelen parayi kira olarak verip + opsiyon koydurtmamiz gerek. Bunu da kaptirirsak abvNow.. Kaan Ayhan joins Sassuolo threatened to be canceled because Sassuolo cannot fulfill the request from Fortuna Dusseldorf.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kapa bildirmediklerinin ne aldigi belirsiz,bildirdikleri de 2-2.5 milyon azdir.nasil olsa ceza yemiyolar hicbiseyden,istedikleri miktari yazarlar kapa.sonra vakti gelince de şemsiye yerlerAli herkesi kendi taraftarı gibi zannediyo neymiş daha az vermişler o zaman kapa niye aldıgı ücreti açıklamadın ali![]()
Falcao sakat mı yine? PüüTsl 1.hafta muhtemel 11:
Okan
Omar-luyi-marcao-saracchi
Taylan
Akbaba-belhanda
Feghouli-diagne-arda