Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emreye 11m tl verilmiş, iyi oynarsa bonservissiz bedava kotu oynarsa giren girdi demek

fenere karsı maglubiyeti yok + kadıköyde tüm kuşları tek basına hoplattı hem maçtan önce hem maçta hem maç sonu
büyük maclarda 0 gol 0 assist , 2 kirmizi
avrupa maclarinda 0 gol 0 assist

Belhanda dua etsin, Deniz Terimi itip kulübeye daldi. yoksa o sari, biz kirmiziyi yiyip Belhandayi öldürürlerdi bu sefer. Tekrarliyorum f/p ve genel olarak tarihin EN BOKTAN oyuncusu

benım bildigim fatih hoca kamp kadrosuna almasa bile yanında oturtur ama yine götürür faslıyı,kıyamaz ona

Mert hakan 8 numara zannediliyor çoğu kişi tarafından ama defansif yönü çok zayıf. Büyük takımlarda bunu kaldiramaz

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten sezonun 2.yarisi top oynamadı,istatistigi düştü.yarim sezonluk topcu derken ondan diyorum.fatih hoca ilk geldiğinde bjk -sivas maçıydı galiba,mert hakani ilk dillendiren ben olmustum yetenekli diye.yedekten falan giriyodu ilk donemler yanlis hatirlamiyosam

Tsl 1.hafta muhtemel 11:

Okan
Omar-luyi-marcao-saracchi
Taylan
Akbaba-belhanda
Feghouli-diagne-arda​

Yönetim hata yaptı veya yapmadı ona girmeyeceğim de ön sözleşmeyi imzalayan adam imzadan sonra hala Ali Koç ile Emre B. ile görüşüp açık kapı bırakıyorsa iyi ki yatırmamış bizimkiler o parayı. Futbolcunun da kezbanına karşıyım.

✅ Emre Kılınç... Galatasaray'a söz verdi Başka teklifler ile ilgilenmedi 📝Sözleşme: 4 yıllık Ücret: 11 milyon TL civarında... Küsüratlara girmeyelim... Güncel kur ile 1.3 milyon euro Hayırlı olsun. :red: :red:

Güzel transfer, hayırlı olsun. İnşallah pişman etmez bizi aynı performansı gösterir.

Emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ali herkesi kendi taraftarı gibi zannediyo neymiş daha az vermişler o zaman kapa niye aldıgı ücreti açıklamadın ali 🤣🤣🤣
Kapa bildirmediklerinin ne aldigi belirsiz,bildirdikleri de 2-2.5 milyon azdir.nasil olsa ceza yemiyolar hicbiseyden,istedikleri miktari yazarlar kapa.sonra vakti gelince de şemsiye yerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt