Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.311
- 15.113
- 1.938
Feghouli, Arda, Emre K
Falcao
Hücum böyle olur o zaman
Falcao
Hücum böyle olur o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Turan: "Feghouli, bu ligin en iyi oyuncusu."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sivasa attığı bi gol var Allahım yarabbim düşman gözüne adam top süremiyor ya bildiğin kazmaTopa bomba muamelesi yapan oyunculardan oldum olası haz etmiyorum. 40 golde atsa ayağındaki topu 1 metre süremeyen adam ağır çöptür
katılıyorumBelhandalı bir sezon daha çekilmez yav alacaklarına karşılık verin şunun bonservisini şutlayın gitsin. Bu Bedeviden gelecek paranın da hayrı olmaz
kahpelige cevabımız twitterden sarkılı post atmak mı? cok sert bir cevap olmus.Adam kah...lik yapıp üstüne laf atacak bize biz de armut izleyecez.kaşınanı herzaman kaşıyacaksın
Gayet iyi ve kaliteliFeghouli, Arda, Emre K
Falcao
Hücum böyle olur o zaman

Sivasa attığı bi gol var Allahım yarabbim düşman gözüne adam top süremiyor ya bildiğin kazma
üzerindeki yazı+ ir git
Atsana buraya?Sivasa attığı bi gol var Allahım yarabbim düşman gözüne adam top süremiyor ya bildiğin kazma
Diagne baba nerede?Feghouli, Arda, Emre K
Falcao
Hücum böyle olur o zaman
Oynama garantisiyle gönderin yedek duracaksa bizde de durur zatenSamet Karnuçu'nun Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını söylemiştik. Sarı Kırmızılı yönetim oyuncuyu kiralık göndermek istiyor. Malatyaspor da oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında. (TransferWeb)