- 1 Ocak 2011
- 15.443
- 10.461
- 1.838
Ortasahamiz Omer ve Taylan bilriiyoruz bunu gunde 100 defa yazmasaniz ?orta sahamız hala taylan ve ömer'den oluşuyor.
en az 2 adam lazım. hatta 3
yönetim twitter'dan şarkı sözü paylaşmayı bırakıp işine baksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasahamiz Omer ve Taylan bilriiyoruz bunu gunde 100 defa yazmasaniz ?orta sahamız hala taylan ve ömer'den oluşuyor.
en az 2 adam lazım. hatta 3
yönetim twitter'dan şarkı sözü paylaşmayı bırakıp işine baksın
Keşke olsa ama bizimkiler boştaki adamı bile almayı beceremiyorlar. Gelse net 10 asisti var. Bu duruma düşmese zaten stadın kapısından içeri girdiremezsin bir dönem Messi'nin veliahtı gösterilen futbolcuyu. Emre akbaba'da 3 kat daha iyi hala.Götze olayı ciddi mi
Keşke olsa ama bizimkiler boştaki adamı bile almayı beceremiyorlar. Gelse net 10 asisti var. Bu duruma düşmese zaten stadın kapısından içeri girdiremezsin bir dönem Messi'nin veliahtı gösterilen futbolcuyu. Emre akbaba'da 3 kat daha iyi hala.
Galatasaray Yönetimi, Bernard Mensah transferinde oyuncunun yüksek maliyetinden olayı bekleme kararı aldı. (@asporcomtr)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray Yönetimi, Bernard Mensah transferinde oyuncunun yüksek maliyetinden olayı bekleme kararı aldı. (@asporcomtr)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mutlaka kazık yemeliyiz her transfer dönemi.Ben bunu anlamiyorum.
Kos koca dunyada baska 8 numara yokmu? neden sureli Superligden oyuncu topluyoruz?
Trabzon mis gibi Trondsene getirdi, biz de yapalim?