- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoke City hala cikamamis Premier Lig'e. Muhtemelen onu da getirirler orta saha bulamadiklari icin -.-Mensaha verilecek parayla iki genç alınsın. Zaten vasat bir adam alsan bile az parlasa 3-5 e gider.
Mensah tutarsa 10+ gelir elde edilir ama tutmazsa aldığına da gönderemezsin.
Badou konusuna takılıyor herkes, Badou'yu o paraya almak enayilikti o dönem zaten bir faydası da olmadı o takıma
Badou'ya razıyım ben de Terim istemez.Stoke City hala cikamamis Premier Lig'e. Muhtemelen onu da getirirler orta saha bulamadiklari icin -.-
Bence su anMevcut kadro ile ilk 11 :
MusleraOzellikle orta bolge fakir fukara durumda....
Linnes - Luyindama - Marcao - Saracci
Feghouli - Omer - Atalay B. - Emre Kilinc
Emre Akbaba / Arda
Falcao
YEKTA gelsin hem Atatürkcü hem has Galatasaraylidonk yerıne salih dursunu alalım ikiside aynı işlevi goruyor hem daha ucuz
7.338.938,25 Türk LirasıYEKTA gelsin hem Atatürkcü hem has Galatasarayli
bos kontrata imza atar
yani 4 milyon lira
O zaman doğru duymuşum renktaş.Merkezde doğup büyüdüm . 8 senedir atakumda oturuyorum. Burada herkes kafasına göre rahat yaşıyor. Kimse kimseye karışmıyor. Son 2-3 senedir biraz suriyeliler bozdu ama genel anlamıyla yaşanacak yer bütün mekanlar burada sahil ayaklarının altında
3 mac kazandirsa parasini cikariyormus7.338.938,25 Türk Lirası
alacakmıs donk
ne icin hoca sıkıldıgında geriye düstügümüzde forvete koyacak belki kafa vurur dıye
Mensaha verilecek parayla iki genç alınsın. Zaten vasat bir adam alsan bile az parlasa 3-5 e gider.
Mensah tutarsa 10+ gelir elde edilir ama tutmazsa aldığına da gönderemezsin.
Badou konusuna takılıyor herkes, Badou'yu o paraya almak enayilikti o dönem zaten bir faydası da olmadı o takıma