- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic hos degil
bu vıdeo hakkındakı goruslerın nedir
Hic hos degil
Sizi cok karamsar gordum
Bu doğru hamle için teşekkür ederim.tagını hakettın!!
Bu doğru hamle için teşekkür ederim.
GSC olarak arkanızdayız.
Transfer Istihbarat Şefi
Sosa gelmis Kesin sampiyon FenerYönetim ardayi almam dedi fatih terim fedaileri kelle avına çıktı devre arasındatüm transferleri hoca istiyor 6-7 ay sonra bu olmadı satın bunu diyor.Her sene 10 oyuncu hepsine maaş yükü valla yazik
Hakan o tag üzerine cuk oturmus. Tbrk @Recep Yıldırım
1 milyondan aşağı imzalamamıştır olm ya. ne 850si.jübilesini galatasaray'da yapmak istemeyen futbolcu bulmak zor gercekten. adamlar biliyor tabi galatasaray'in verdigi parayi kimsenin vermeyecegini. donk'a 850 bin vermek enayiliktir. dünyanin hic bir takiminda böyle bir oyuncu 500 binden fazla almaz. 34-35 yasina gelmis adam sezon sonuna dogru kontrat teklifi yeterli gelmedi diye mac satmaz.
kim bu arkadaş jackson muleka mı![]()
Standard Liege'e gitmis. Luyindama'yi da ayni takimdan aldilar.
isim fetişi yüzünden. Donk ağzıyla kuş tutsa kariyeri olmadığı için 2 gün sonra unutulurDonku niye kimse istemiyo hayret ediyorum, adama nezaman görev verildiyse en iyi sekilde mücadelesini veriyo fenere her mac cakiyo sirf bunun hatrina bile takimda tutarim adami
koy keramettın amır uyuduPuff gif koyamadim yine iyi geceler kamil ve kalu bekleyin,belki gelirler