Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Acaba sabah saatlerinde Sneijder'in menejeri arayıp olumsuz bir cevap verdi de ondan mı %95 muhabettine yalanlama geldi.Ntvspor'un haberine direkt yalanlama gelmişti ama Skysport haberine yalanlama bir gün gecikmeli geldi

Ne yaptıklarını kestiremiyoruz ki.

Bence bugün iş netleşir ve en geç yarın olumlu ya da olumsuz biter bu iş ... Ben olumlu olacağına inanıyorum :yenieek:

ya beyler acayip bulandı ortalık

Bizim Mertan Sturm Graz´la anlasmis ya la?

Galatasaray A2 takımının kaptanı Mertan Caner Öztürk, Avusturya takımlarından Sturm Graz ile anlaştı. Mertcan sezon sonuna kadar kiralık forma giyecek.

Geleceğin yıldızı gözüyle bakılan Galatasaray A2 Takımı’nın kaptanı Mertan Caner Öztürk, Avusturya yolcusu. 20 yaşındaki oyuncu, sezonu kiralık olarak Sturm Graz’da tamamlayacak. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisi olan Mertan, bavulunu topladı.

AMKspor

Bizim Mertan Sturm Graz´la anlasmis ya la?

Galatasaray A2 takımının kaptanı Mertan Caner Öztürk, Avusturya takımlarından Sturm Graz ile anlaştı. Mertcan sezon sonuna kadar kiralık forma giyecek.

Geleceğin yıldızı gözüyle bakılan Galatasaray A2 Takımı’nın kaptanı Mertan Caner Öztürk, Avusturya yolcusu. 20 yaşındaki oyuncu, sezonu kiralık olarak Sturm Graz’da tamamlayacak. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisi olan Mertan, bavulunu topladı.

AMKspor

kiralık

arkadaş yemnile şu olaydan sıkıldım. tamam snejder işi zorda. diğer mevkiler için verilen liste filan.

1 tane adam geçmiyor ciddi olarak. cuma günü maç var. daha istenilen teklif götürlen bir oyuncu.

sonra bekliyorzuki takım şöyle olsun böyle olsun. hoca takviye istiyor. 2.yarının 3-4 maçına oyuncu getirirler. sonra oynayan admalarıda küstürürler.

sorun bu. bir planlama yapıyorsa hoca, bu planlaayı 3 hafta gecikme ile koyarsan, oynayan adamda zaten yerime adam alacaklar kasmaya ne gerek var kesik yiyecez der..

amrabat-eboue yok. son gördüğümüz hala performanslar bireysel oalrak iyi değil. engin-emre silinmişler gibi..

arkadaşlar valla sneijderden soğudum ya her gün hergün oldumu olacakmı diye düşünmekten bıktım. Adam galatasaraya zaten giderim daha iyisi varmı die bekliyor keşke fatih terim çıkıp açıklasa böle oyuncuyu istemiyorum diye ....

Evet biz saqiriye saqiride bize yakına döndü olay.

Spor Servisi Milliyet

"Fener transfer de devreye girmiş.Bizim yönetimde ise Moratti'nin Sneijder ya GS gider ya İnter'de kalır sözüne ise tatmin olmuş.Bazı kişilerce Sneijder'ın ev telefonu aranarak taciz edilip GS ve Tükeiye'ye sakın gelme deniliyormuş"

Şu adam gelse de bş kapakları taksak.Böyle haberler çıktıkça gelince 10 tane forma alasım geliyor

Akşam gazetesi ; transferi babası gelcek diyor :) Babayı alcakmışız yani beyler :D

Yalnız harbiden işin esprisi kaçma muhabbeti can buldu bu transferde, ben zannetmiyorum ki Sneijder delisi bir adam bile muhabbetin ilk çıktığı günlerdeki heyecanını korusun beklesin gelincede ayrı bi kafa yaşasın artık öyle bi hal aldı ki bu transfer çoğu kişi için olsada olur olmasada olur kıvamına geldi eğer yönetimin getirmek istediği nokta bu ise burdan sesleniyorum yöneticilere en azından bunu başardınız açıklayabilirsiniz.:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt