Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bilgi çok sağlanmış yönetim kaynaklı değilmiş.

Yönetim kaynaklı değilse ne kaynaklı daha zamanım var diyen Sneijder kaynaklı mı yoksa görüşmüyoruz diyen menajer kaynaklı mı kaba etlerinden uyduruyorlar işte.

Komediye bak sağlam bilgi yönetim kaynaklı değilmiş.. Çok sağlam kaynakmış :D

Alla Alla ntvspor ısrarla bitti bu iş diyor abi bizim yönetim bize işkence çektirmekten zevk mi alıyor ben anlamadım ki ya nie açıklamayorsunuz lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mad:

En başından beri çok istediğim bir transferdi ama gelinen nokta itibariyle artık gelmesini istemiyorum

bugün de haber gelmezse alabiliyorsak Carlinhos ile Bernard'ı alalım ve transferi kapatalım

Bir hevesle kalktım yine son 4-5 gündür olduğu gibi. Ancak yine hüsran:sad007:

Offf Sneijder gelir veya gelmez ordan gectim ama yonetimin futbolcu transfer yontemi tam anlamiyla bi garabet,ziyan.Geldiklerinden beri ayni sacmaliklari yapiyorlar her transfer donemi dikkati tek oyuncuya odakliyorlar uzadikca uzuyor bitmiyor biturlu sonuclanmiyor ,bizi ne takimi dusunecek durumda birakiyorlar ne baska transferleri dusunecek durumda,varsa yoksa hergun ayni ikina ikina ilerleyen bi transfer...

Yeter artik ya kimse sizden Kaka,Sneijder,Forlan istemedi adam akilli yapin su isleri artik kanser olduk:mad:

Recep Tayyip Erdoğan araya girse gelir he kesin Sneijder. :D

Mesaj atalım başbakana.

su stoper isi en az Sneijder kadar onemli , S.Tasci'yi ikna etseler manyak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt