Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler kırk elli kişiyiz yavaş yavaş toplanıyor millet. Beyaz Tv falan geldi.

Ya gercekden gelecek, yada bi "timsah/truva" makara olayi olacaka gibi.

net bilgi olmadan nasil gidersin oraya...zaten havalimaninda karsilamya olayini artik birakmamiz gerekdini anlama.....

Beyler bir grup fenerli nefissizler ya yaparlar inanıyorum GS atkılarını takıp gitmesin sırf biz oraya gittik imajı yaratmak için.

Ya arkadaş delimisiniz neden gidiyosunuz anlamıyorum. Diyelim ki geldi sıtadımız da muhteşem bir imza töreni yapılır oraya gidersiniz bu saatte üşüdüğüne değmeyecek

Beyler hangi terminale inecek, ben şu an Atatürk Havaalanına geldim. Hava çok soğuk bu arada.

Beyler iyi hatırlıyorum.Geçenlerde Sneijder fake bileti vardı.Saatide 01:30 diye hatırlıyorum.Bunlar ona inanıp yapmadılarsa birşey bilmiyorum.

ozellıkle saat 1,30 demelerinin sebebi programın o saatte bıtıyor olmasından.

madem o kadar eminsin serefsız rasım bunu da dedirtdin bana tek galatasaraylı sen oldugun ıcın sana kanım ısınıyodu arasana lan mesaj gelen numarayı tam bı teyıt ettır bakalım

polis güvenlik önlemi almış teyit ettirmeseler boşu boşuna güvenlik önlemi almazlar

kule:pilot bey yolcular arasında wesley sneijder adında birisi var mı

pilot:evet var efendim

kule:teşekkürler

:D

12 Numara @12numaraorg

Bugün yaşanılan operasyon da sessiz ve derinden yapılmıştır. sanaltruva 8 günlük arşivi ile bekletilmektedir.

Kimsenin bu saatde kalkıp gideceğini sanmam.

Biraz mantıklı düşününce 12 numaranın oyunu olabilir.

Trabzonlu gazeteci falan.. Ama Oğuz Altay'ın cıkıp öyle demesi kafamı karıştırmadı degil. Neyse beklicez nasıl olsa..

Gerçekten geleceğini klüp duyursa bile, bu saatte sıcak yatağımdan cıkıp gitmem zaten :eek:

oğuz altay emin olmadan neden çıkıp böyle konuşuyor. söylentiler var bile dememesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt