Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bilgin Gökberk : Galatasaray da Belhanda için devredeymiş, bugün Taksim civarında herkes bunu konuşuyor.

Adam maytap geçmeye doymuyor,haykırarak güldüm gece gece :D

Havaalanında çalışan arkadaşım var bir tane Galatasaray taraftarı yok diyor dış hatlarda inanmayın beyler taraftar falan yok..Giden kimsede yok..Sanal truva yapacakmış ya beynini ezdiğimin gerizekalı ergen fenerlileri..Bir saatliğine 12 numaradakilerin sülalerine küfretmek serbest olsun..

Rasim ozanı eski sevdiğine havale etmek gerek. Bir güzel ağzını, burnunu patlatsın.:asd:

rasim-ozan.jpg

Bence beyaz tv.in önünde toplanmak lazım. Çıkışta ebeleriyle tanıstırırız

Ya bıraksınlar havaalanına giden bile yoktur..Niye yayın yapmıyorlar o zaman havaalanından kimsenin gittiği yok hepsi şerefsiz..Giden eden yoktur beyler ona da inanmayın

onuda beyaztvdekiler uydurdu. uyanın kafalarından uyduruyorlar durmadan. kimsenin gittigini sanmıyorum. onu anca fenerliler yapar.:)

Beyler gitmeyin yahu timsaha geleceğiz gibi rezil olmayalım.

kanalturk teki programda moderatör dedi ki Galatasaray ın araç sponsoru sneijder e araç hazırlıyormuş sneijder gelecekmiş anlaşılmış dedi.. muhabirler şimdiden forma ayırtıyoruz falan diyor.. garip şeyler oluyor :)

Bu beyaz tv'ki kolpaci yavşaklara edilebilecek hiç duyulmamış bir küfür araştırıyorum şu an.

Aynı anda forumda dolaşan kanatlı hayvanlarada.

12 numara nın oyunu falan olduğunu zannetmiyorum onların hesabı silindi onlarda kendilerine inananları kandırmak için geri dönüşümüz muhteşem olcak gibi şeyler dediler gerçekliği olduğunu zannetmiyorum.

Yönetimin her abuk sabuk insanın yaptığı açıklamayı dinlemek ve anında yalanlamak gibi bir mecburiyeti yok.

Biz taraftar olarak kime güvenip güvenmeyeceğimize karar vermemiz gerekiyor zaten burada ki insanlar sağ duyulu herkes kimse gitmesin diyor yani bunu anlayamamak için sorunlu olmak lazım ki doğru olsa bile gitmeye ne gerek var ?

Şu anda kimsenin hava alanında olduğunu düşünmüyorum ben sadece yapmaya çalıştıkları herkes oraya gitmiş gibi izlenim verip insanları gaza getirip oraya yığmaya çalışmak ama bir insan neden böyle bir kötülük yapar aklım almıyor ve buna uA başkanı nasıl alet olur anlayamıyorum.

Bu arada gelecek sezon için Bjk Sinan Bolat ile anlaşmış

Allah hepimize akil fikir versin diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt