Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir anlamadığım Sneijder transferi ile alakası nedir stoper ve sol bek transferinni? Niye beklerken diğer taraflada ilgilenilmiyor? Sanırım Sneijder olursa transfer yapmayacaklar başka anlamına mı geliyor bu..

Bence bizim solbek hemde yabancı bir solbeke ihtiyacımız yok. Yerli transfer lazım oraya. Stopere alacaklarsa alsınlar tecrübeli iyi bir yabancıyı. Kalanı yerli olmalı.

Bir de Frei için uğraşsaydık keşke bu kadar.

Bence bizim solbek hemde yabancı bir solbeke ihtiyacımız yok. Yerli transfer lazım oraya. Stopere alacaklarsa alsınlar tecrübeli iyi bir yabancıyı. Kalanı yerli olmalı.

Bir de Frei için uğraşsaydık keşke bu kadar.
Atilla turan :rolleyes:

Bugün olumlu veya olumsuz bir gelişme olsun artık.

acayipp kızıgınımmm yahuuuuuu:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

arkadaş snejder olluyor-olmuyor. bir öyle bir böyle tamamda.

başka transfer yok mu. onlarla ilgili tık yokk.. yani 2 senedir görevde oalcak bir yönetime ben tepkiliyim. hadi anladık ilk sene. hadi anladık şike cart-xurt ara transfer.

sezon başı anladık uğraşıldı filan..

ama bu 4 transfer dönemleri, doğru olan birşey yapın. danny dışında tak diye alıpta 11 giren 1 oyuncu yok..

aylarca basına malzeme vermeye ne gerek var.

ayrıca başlarım reklamına.. adam gibi herşey zamanında olsun en iyi reklam başarıdır...

s.a

1-yönetime niye teşekkür edeyim. isim duyurduğu içinmi?

2-yönetim ne zaman bir oyuncuyu alıpta kısa sürede bildirdi, işin çılkını çıkarmadan?

3-yönetim ne zaman saat-tarhi sözünde durdu?

4-yönetim ne zaman kampa oyuncu yetiştirdi?

5-sürekli beklentileri yükseltip beklentileri karşıladımı?

6-hocanın istediği listedeki oyuncuların kaçını aldı?

7-ne kadar ise okadar diyip, para var sorun diyip ilerde çok iyi edecek adamları kaçırdı?

8-günlerce 1 oyuncuya takılıp, alternatiflerini bile almak için uğraştı?

9-bişeyler olumlu veya olumsuz söylemleri ne zaman doğru çıktı?

10-ben transfer taraftarıyım diyorum, bu yukardakilerinin kaçını düzeltti,kaçını en az hataya indirdi?

herkes büyük isimler ister doğrudur. transfer politakasını hiç beğenmiyorum. ne oluyorsa zaten transfer yüzünden çekiyoruz. basın-taraftar-yönetim içi huzursuzluklar bu yüzden..

transfer dışındaki konulara bok atmaya da gerek yok. iyi-doğru veya eksik-tam işlerini yapıyorlar..

1. İsim duyurmadığında vizyonsuzlukla suçlayacak olurdun
  2. İnter kulübü başkanı biz Galatasaray'la anlaştık dedi. Oyuncunun gelip gelmemesi yönetimin suçu mu?
  3. Tarih sözleri başka sebeplerden dolayı tutmuyorsa burda suç yönetimin mi yoksa oyuncuların mı? (Melo, Hamit için de söylüyorum bunu)
  4. Aynı şeyler
  5. Beklenti sadece transferden ibaretse zaten hata en başında yapılmış
  6. Amrabat, Hamit, Melo, Yiğit, Riera, Dany, Muslera, Eboue
  7. Konu Shaqiri ise Bayern'e kaçmasını kimse engelleyemezdi.
  8. Bu konu hakkında bir yorum yapmak doğru değil. Uğraşıp uğraşmadığını bilemeyiz. Bence Kaka'nın alternatifi ile uğraşıyoruz şu anda.
  9. Hamit ve Melo transferlerinde yaptıkları olumlu söylemleri de bu şekilde tartışıyorduk burada. Sonuçta bu iki isimde şu anda bizde.
  10. Neyse transfer taraftarı olduğunu kendin belirtmişsin zaten :)

Sneijder kendini iyi çalıştırmak için onları sınırlamak için değil, daha sonra Galatasaray onun için büyük bir kulüp. Yani hırsını gerçekten bağlıdır. O kadar uzun zaman önce o dünyanın en iyi beş oyuncusundan biriydi, "Haddock diyor. "Baştan Paris Saint-Germain, Chelsea ve Manchester City maaş ev bozulmalara yol açmadan, maaşını ödemek için. Ama o kulüplerde onlar beklemek gerçekten Sneijder gibi görünüyor. Kim gerçekten çaba önemli olduğunda hala bir şeyh cüzdanını çekiyor vardır bilir. "

Fox yorumcu göre, Türkiye'nin şu anda Sneijder için doğru hedef değil. "Türkiye'de birkaç ay sonra düşünüyorum zaten bu oyuncuları: Ben burada ne yapıyorum? Birkaç ton için daha az yakın eve vardı oynayabilir aile yakın. İstanbul'da çok yalnızım yapabilirsiniz. Orada milyonlarca insan vardır, ancak bunlardan birkaç Batılı bir dili konuşuyoruz. Ve oyuncular sırayla değil, Türkçe konuşuyoruz. Peter van Vossen ziyarette, o Istanbulspor çalan ben uzak bir geçmişte oldu. O kendiliğinden, o hissettim yalnız ağlamaya başladı. "

sneijder cok önemli ama asil ihtiyac duyulan bölge sol bek mevkiisine hala gerekenin yapilmamasi sacmalik. yönetimde herkes sneijder ismine odaklanmis o bitene kadar sol bek veya olasi bir kanat oyuncusu transferi girisimi zor görünüyor. halbuki ligin baslamasina cok az bir zaman kaldi ve sol bek sart. benim anlamadigim 2-3 transfer bir arada yürütülmüyor mu?

Ya da bir başkası. Eminim bundan bir gurbetçi de bulunur henüz keşfedilmemiş. Koy onu Balta-Riera ile idare ederiz. Oynayacağımız 2 ya da 4 CL maçı sonra zaten eleneceğiz. Barça-Real vs duruyor daha.

Lige de hayli hayli yeter bu isimler. Yeter ki önde becerikli ve akıllı olalım.

Bu takımı şaha kaldıran Fatih Hoca Kaymağını yemek isteyen başkaları!!

Adamların derdi başarı falan değil sanki reklam yapmak için bulunuyorlar oralarda..

Konuşmayan kaldı mı Sneijder transferi için.. Bu kafadaki adamlarla nereye kadar?

Bilmiyorlar ki yada unuttulari Futbol takımı tepetaklak olsa onları Fatih Hoca'da kurtaramıyacak

Bugün bu herif yüzünden bir final sınavından daha çaktım gibi, gelmesse Milano'ya gider ıslak odunla dalarım. :lol:

Bir anlamadığım Sneijder transferi ile alakası nedir stoper ve sol bek transferinni? Niye beklerken diğer taraflada ilgilenilmiyor? Sanırım Sneijder olursa transfer yapmayacaklar başka anlamına mı geliyor bu..

Bizim yöneticiler böle:) Sırf farklı yerlerde uğraşmamak için ujfa-reyes-forlan pakedi olayına girmişlersi bence:)

acayipp kızıgınımmm yahuuuuuu:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

arkadaş snejder olluyor-olmuyor. bir öyle bir böyle tamamda.

başka transfer yok mu. onlarla ilgili tık yokk.. yani 2 senedir görevde oalcak bir yönetime ben tepkiliyim. hadi anladık ilk sene. hadi anladık şike cart-xurt ara transfer.

sezon başı anladık uğraşıldı filan..

ama bu 4 transfer dönemleri, doğru olan birşey yapın. danny dışında tak diye alıpta 11 giren 1 oyuncu yok..

aylarca basına malzeme vermeye ne gerek var.

ayrıca başlarım reklamına.. adam gibi herşey zamanında olsun en iyi reklam başarıdır...

Iskeleti dogru olusturdular da, iskeletin ruhunu ve beynini takima kazandiramadilar 2 senedir. Bu ugraslar hep fiyaskoyla sonuclandi

1075sneijder_karikatur_yeni.jpg

"Kendimi Türk Gibi Hissediyorum"

Alıntıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt