Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yonetımden resmı acıklama gelmeden onun bunun cocuklarının yaptıgı rezıl tv programlarına kanarsan olacagı bu....

ulan bu ulkede pandalara program yaptırıyorlar ıste sonu bu satılmıslıgın kepazelıgın rezıllıgın haysıyetsızlıgın ne boyutta oldugunu spor medyasının nasıl rezıl adı bır boyutta oldugunun resmıdır sneıder transferı esının konusulması falan....

vallaha sunları elıme gecırsem yamulturum yemınle :mad:

bu iş yatttı beyler sanırım baksana ya bir hafta oldu artık benim umudum tükendi :sad007:

Bu adam gelmezse çok kötü olur bu uçak mevzusu felan iyi dalga konusu kimse kusura bakmasında aynısı fenerde olsa biz nasıl dalga geçerdik yani bu adam gelecek başka şansı yok

Bu takımı şaha kaldıran Fatih Hoca Kaymağını yemek isteyen başkaları!!

Adamların derdi başarı falan değil sanki reklam yapmak için bulunuyorlar oralarda..

Konuşmayan kaldı mı Sneijder transferi için.. Bu kafadaki adamlarla nereye kadar?

Bilmiyorlar ki yada unuttulari Futbol takımı tepetaklak olsa onları Fatih Hoca'da kurtaramıyacak

Buna da katılmıyorum. FT kaymağın alasını yer her türlü. Başarılarda onun adı geçer önce. Futbol olarak diyorum. Yönetici ise yönetir ve elini güçlendirir. Durum budur. Fazla abartmaya gerek yok. Yönetimin tek hatası erken konuşması oldu ben bunu biraz da ekonomik sıkıntılarımızdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Borsa vs..

korktugum sey sneijder'in gelmemesi degil, geldikten sonra allah korusun katki saglayamayip, sakatliklarla birlikte kaybolup gitmesi. bekledigimiz günlere lanet etmeyiz insallah.

70 yaşındaki teyzeyi de alet etmiş mal oğlu mal.

bir de ünal aysal açıklama yapsın diyor aptal herif.

salağın biri de karımı boşayacağım diyor. rezalet tek kelimeyle.

Bence bu gidenler Galatasaray'lı olmayabilirler ya Fener'li şerefsizler olma ihtimalleri de var ... 70 yaşındaki teyze nedir yahu aklım almıyo ...

Sakin olun arkadaşlar..Olumlu olumsuz birşey yok..Geçen hafta bugün olduğu gibi %50-50 herşey...Dİğer transferlere niye bakılmadığı(eğer öyleyse) eleştirilebilir. Ama Sneijder neden hala bitmedi demek kolay değil. Daha 1 haftadır sürüyor görüşmeler.

Cuma günü maçımız var. :) ilk üç hafta çok önemli. Puan farkını kapatmamaları lazım.. Umarım teknik heyette bizim gibi davranmıyordur. Lig başlayacak ama konuşulan tek konu Şınayder.

iyice rayindan cikti artik... artik bu saaten sonra gelsede gelmesede abartmamiz lazim.. bu ne rezillik yahuu... sanki padisah geliyor..

gelip oynayacagi ne maglum.. 4-5 mac kotu oynasin gorecem ben o taraftari... heb bunun yuzunden kaybediyoruz

Şaşırmıyorum ben. Soyanı yalancıyı üçkağıtçıyı hükümete de getiriyoruz. Bu ne ki ?

Ilk secimde Haznedaroglu gibi gereksiz kisilerin yerini etkili genclerle doldurmak lazim. Ilk tercihim herzaman Haldun Üstünel

Fatih Terim ile birlikte kasip kavursunlar ortaligi. Bizzat Terim´e bagli olarak calissin Haldun Üstünel.

içimden Sneijder çıkacak artık yeter lan. kusacam valla gelmeden soğudum takımın defansı kan ağlıyor dinimiz imanımız Sneijder olmuş gelmesin kardeşim istemiyorum.

ya adam gibi Sol bek/stoper alsınlar bir tane ya da transfer yok desinler takımın son halinden düzgünce bir bilgi versinler. Galatasaray haberlerinin %100ü Sneijder olmuş. lan bu takımda Selcuk, Melo,Burak vs vs bir sürü adam var takıldık kaldık Sneijder'e ergenler gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt