Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Havaalanına gidenler varmış la :D

Yahu beyler Haldun Üstünel gizlerdi filan olayını lütfen bırakın artık. 4-5 sene önce ne twitter ne forumlar bu haldeydi. Şimdi insanların Amerika'da gaz çıkaran birinden haberi var. Lütfen biraz izan ve mantıka dayanın. Hayali kahramanlar yaratmayın kafanızda.

Çok iyi bir yerden girmişsin gerçekten şuanki sosyal medya o zaman olsaydı görürdüm Haldun Üstünel'in gizliliğini :)

Beyler sakin. Psikolojik gerilim filmine döndü burası :asd:

Herkes bırbırıne gıder yapıyo forum kurtlar vadısıne dondu :D

Avrupa'yi kafasında bitirmiş olan oyunculardan bahsediyorsun. Bkz{Elano,keita,meira}

Sneijder için ise H.üstüne olsa bitirmişti diyorsun.

Bir tutarsızlık var gibi.

:asd: Hatlar karışmış Ertuğrul.Verdiğin örnekleri ben değil Emrah Duvar sıralamıştı.

facebookta paylaşmışlar ciddimi fenerliler dalga gecmek icin eski bir havaalanı görüntüsümü koymuş anlamadım. sordum. hem niye kızıyorsun ki sorduk diye

Kızmıyorum tabi ki. Ama bu saate kadar bu konu elli bin kere yazıldı her yerde. Herkes konu kapansın diye bir tarafını yırtıyor neredeyse öğlen olmuş bu muhabbeti açıyorsun. Biraz gerilere gitsen konu hakkında yazılmış yazıları bulabilirsin.

[video=youtube;3tN5zzEv9_A]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3tN5zzEv9_A[/video]

Sneijder i bekleyenler :rolleyes:

Cuma günü maçımız var daha ortada hiçbirşey yok gereken takviyeler yapılmadı sneijder sneijder derken soldaki sorun ve stoperdeki sorun var inşallah o bölgelerle ilgilide çalışma vardır

Şimdi son durum ne ? Gerçekten de uçakla İtalya'ya gitmişler mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt