Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wesley Sneijder is in Milano, at home: he's waiting his manager Lerby, he hasn't decided yet about Galatasaray

Galatasaray can't wait Sneijder more: he has to decide, now there are negative feelings...

According to GdS: Sneijder is supposed to show up in Istanbul on Tuesday.

biri çevirsin bunları

1. Sneijder Milno'da, evinde menajeri lerby'i bekliyor. Galatasaray konusunda karar vermedi henüz.

2.Galatasaray Sneijder'i daha fazla bekleyemez, artık karar vermeli, ancak şu anda olumsuz bir hava var

3.GDS'ye göre Sneijder'in bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

En azından zarar ettirmedi bize.Meira,Keita kulüp tarihinin en iyi satışları oldu.İknadan uzak,vizyonsuz Adnan Sezgin'in transfer kabahatlarını saymaya gerek var mı peki?

arkadaşım burda A.Sezgini savunmuyorum ben ama A.Polat ilk geldiğinde bol kepçeden savurduk paraları sonuç başarısızlık oldu sonra kemer sıkma politikasına gidildi A.Sezgin ile birlikte onun sonucu ne yidiğü belirsiz transferler yapıldı.

sorry Salı denmiş ben perşembe gibi gördüm typing error :) thursday, tuesday

olumsuz hava varmış beyler dagılın

bu adamlar bulundukları klüplerde yıllık 5-10 alıyordu bizden 3 aldıklarına göre

bonservis olarak kasdetmiştim. ayrıca yıllık ücretler de haldun üstünel döneminde düşüktü bu döneme göre. şimdi rieraya bile 3 milyon üzerinde para veriyoruz.

Bileydiik senin icin nobet tutarmiydiikkkk Sneijderrr

Sana gonul baglarmiydikkk le le le leeeee

According anlaşma değil mi :D

E göre demek; (Gds 'e göre)

Wesley Sneijder is in Milano, at home: he's waiting his manager Lerby, he hasn't decided yet about Galatasaray

Galatasaray can't wait Sneijder more: he has to decide, now there are negative feelings...

biri çevirsin bunları

Sneijder Milano 'da evinde, manageri Lerby ' i bekliyor. Galatasaray hakkında henüz karar vermedi.

Galatasaray artık Sneijder 'i bekleyemeyecek. Sneijder karar vermek zorunda. Ortada negatif hisler var.

Gds 'e göre Sneijder Salı günü İstanbul 'da boy gösterecek.

Bu adam çok bekletti. İnşAllah bu beklentilere karşılık verir futboluyla.

şeref aga forum aydınlatma platformuna beklenıyorsunuz:):):)

Dun mılletı nasıl kandırdılar reytıng ugruna karektersızler bıde sonra sucluyonetım oldu

arkadaşım burda A.Sezgini savunmuyorum ben ama A.Polat ilk geldiğinde bol kepçeden savurduk paraları sonuç başarısızlık oldu sonra kemer sıkma politikasına gidildi A.Sezgin ile birlikte onun sonucu ne yidiğü belirsiz transferler yapıldı.

Bahsettiğin olayların sonrası da hepimizin malumu Emrah.

bonservis olarak kasdetmiştim. ayrıca yıllık ücretler de haldun üstünel döneminde düşüktü bu döneme göre. şimdi rieraya bile 3 milyon üzerinde para veriyoruz.

Riera bize Arda' nın kazığı oldu. son anda panik transferiydi.

Riera dan başka verebileceğin örnek varmı? ayrıca tam olarak bilmiyorsun sen H.Üstünel döneminde düşük dediğine göre

Wesley evinde Lerby'i bekliyor.Henüz Galtasaray hakında karar almadı.

Gs daha fazla bekleyemez.O karar vermek zorunda.Şu anda kötü hisler var(son kısmı tam çevirememiş olabilirim)

Gds'ye göre Sneijder'ın salı günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

.

[video=youtube;ozahD0DbeyY]https://www.youtube.com/watch?v=ozahD0DbeyY[/video]

Ziyaya inanırım Setene inanmam bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt