Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hoca da biliyor stoper ve sol bek eksikliğini fakat onlar 1 günde bitirilcek işler. Önemli olan 10 numara transferi ;)

Galatasaray külübünün şuanda Sneijder yoğunlaşmasıda acayip. Şu anda 10 numara pozisyona ihtiyacı yok takımın.

Apaçık ortada sol bek ve defansın göbegine ihtiyaç var. Buralara takviye şart.

Nasil yok abicim. 2 senedir göremiyormusunuz bu skintiyi?

Hayir sol bek ve defansa da takviye sart ama 10 numara da sart, hatta bir adet forvet bile gider su an takima. Takimin eksigi bol.

Ünal Aysal'ın italya'ya konuştu iddaasını doğrulayan Seten değil miydi? Yahu burakın su adamı

Riera bize Arda' nın kazığı oldu. son anda panik transferiydi.

Riera dan başka verebileceğin örnek varmı? ayrıca tam olarak bilmiyorsun sen H.Üstünel döneminde düşük dediğine göre

neyse boşver muhasebecilik yapmış olmayalım burda :) bazı arkadaşlar haldun üstünele laf atınca cevap nitelikli yazdım sadece

Başından beri bu transferin olumlu sonuçlanacağını hissediyorum. Bu gün KAP'a açıklanır gibime geliyor. Ama bu transfer bize hayırlı olacak mı onu kestiremiyorum.

bu şekilde bizi kıvrandıran transferlerden hep kapasitesinin altında verim aldık

örnek hamit- melo- amrabat

bunda da aynı şey olmaz umarım

45914829.png

Bilgisayarın ekranını şu an ters çevirdim öyle bakıyorum:D

Başından beri bu transferin olumlu sonuçlanacağını hissediyorum. Bu gün KAP'a açıklanır gibime geliyor. Ama bu transfer bize hayırlı olacak mı onu kestiremiyorum.

Katılıyorum bende bu transferin olacağını düşünüyorum ama katkı konusunda soru işaretleri var türkiyeye ne zaman böyle büyük takımlardan oyuncu gelse başarısız oluyor. Her seferinde de bu sefer ki başka diyor taraftarlar ama sonuç aynı oluyor. İnşallah bu sefer ki gerçekten başka olur da gelip takıma katkı sağlar.

bende diyorum ki. ne H.Üstünel çok başarılıydı ne de A.Sezgin günah keçisiydi.

yönetimin sportif olarak başarısızlığı acemiliğiydi.

Tek bir cümle ile özetleyip olayı kapatayım.Haldun Üstünel görev aldığı dönem içinde yabancı oyuncuların transferlerinden sorumluydu,Adnan Sezgin ise yerli oyuncuların transferin sorumluydu.Üstünel'in medyada popülerlik kazanmasından hoşnut olmayan bu şahıs adamı bu işten ve yönetimden soğutarak istifa etmesine sebep oldu.Bahsettiğim soğutma işi de yetkilerinin kısıtlanmasından ibarettir.Zaten Stoch'u elimizden kaçırma sebebimizde budur.

Lan takıma defans alın bari.

Riera__Dany__Semih__Mecburen Sabri

:SS::SS::SS:

Mehmet alı bırand duyumcu olmustu bugun gelıcek dıyodu :D

Tulun:24 saat icinde netlesir

Albayrak: en gec pazar aksamina kadar netlesir

refik: Pazartesi netlesir

Ali birand : sali günü gelir

Annanem : gelir oglum gelir

beynim : he he...:SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt