Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Xhaka= 2XSoner(trabzon)

Çok benziyolar birbirlerine. Sadece Xhaka daha hızlı gelişti. Ama Soner de bu ilerlemeyi kaydedebilr.

Offffffffffff Offffffffff.........

Ömrümden 30 dakika çaldın sedat doğan

eger sneijder gelmezse maddi manevi zarar'a ugrayacagim

200€ yatirdim oran 3 küsürken...

simdi tekrar baktim, oranlari güncellemisler:

Galatasaray 1,80

Liverpool 4,00

Tottenham 5,00

millet diyosunuz ki snejder zor, biz kolaymı dedik?

geçen sene tarih verme muhabbeti yüzünden sinirler bozulmuştu?

bu senede gün kuşluk vakti filan. snejder zor ise tarih vermekte beklentileri 10 kat artırır.

bana sol bek- stoper al ondan sonra bekleyeyim. bileyimki en azından bir yerlere taze kan geliyor.. snejder tek başına gelse ne olacak. hala stoper-sol bek- belki kanat sorunu devam edecek.

biz sneijder yüzünden uykuya dalkdık ama umarım yönetim uyumuyordur

Canim sIkIldi beyler.. birisi ortaya garip garip isimler atsin :asd:

sedat doğan büyük transfer yapılmadan büyük takım olunmaz bunu öğren önce.

Büyük takimiz biz zaten . Transferlere göre büyüklügümüz olcülürse isimiz is. sunu desen haklisin diyecem " Avurpada elit takimlara karsi kafa kafaya oynamak icin kaliteli oyunculari yani masrafli oyuncular camiamiza almak sartir. öyle sampionlar ligi kupasini alacaz ile alinmiyor". ama demedin :)

hergün aynı şey. gündüz olumsuz haberler havada uçuşuyor akşama doğru olumlu haberler gelmeye başlıyor. bugün de aynen öyle olacak

Büyük takimiz biz zaten . Transferlere göre büyüklügümüz olcülürse isimiz is. sunu desen haklisin diyecem " Avurpada elit takimlara karsi kafa kafaya oynamak icin kaliteli oyunculari yani masrafli oyuncular camiamiza almak sartir. öyle sampionlar ligi kupasini alacaz ile alinmiyor". ama demedin :)

tam da onu dedim. büyük başarılar için büyük ve kaliteli isimler şart. hagi popescu taffarel gibi

Abicim yapmayın etmeyin. Daha 2 saat önce oğuz altay twit atmadı mı başkanla konuştuklarını. Perşembe -cuma deniyor .

Sabır edin gerçekten zor bir süreç bu transfer.

Şaka yapıyorum abi. Takılıyorum Soner'e :)

Yoksa açıklamalar gayet açık zaten.

Bu arada Oğuz Altay, Cuma'yı işsaret ederken kendi görüşlerini mi söylüyordu yoksa Başkan mı öyle tahmin ediyorum demiş?

Allah' tan Kamerun Afrika Kupasına gidemedi yoksa G.Zan, H.Balta ile idare ederdik defansta Semih'in yanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt