Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

forumdaki hobime devam edeyim. biraz yabancı basında çıkan isimlere bakalım farklı oyuncular veya bilindik. snejder hariçç

İçim dışım sneijder oldu anasını satiyim. Bakın bunu öylesine söylemiyorum, sevdiceğime Sneijder diye hitap ettim bugün :o

Bence söyle olucak İnterle Sneijder anlasamıycak ve alması gereken parayı biz ödücez transfer biran önce bitsin diye :coffee:

[video=youtube;vnC931rjn9A]https://www.youtube.com/watch?v=vnC931rjn9A[/video]

[video=youtube;7-LYjgOBEaA]https://www.youtube.com/watch?v=7-LYjgOBEaA[/video]

futboldan anlamıyo diye tabi kimse bişey diyemez. ama ısrar etti bu konuda. elanoyu ön libero gibi oynatmasına ayar olmuştum. barcelonaya gelince orda bence sadece johan croyfun etkisi var takımda. alt yapıya sistemi o getirdi.rijakrd bizden sonra para için arap ülkesine gitti. orda noldu bilmiyorum şimdi. kendini avrupada kanıtlasın ozaman iyi tenik direjktör derim. bu guardiola içinde geçerli. barcelona asla bir kıstas olamaz.

Dediklerinde haklısın ama mecbur kaldı adam ne yapsın. Ama genellikle forvet arkası veya ön libero değil de tam CM olarak kullandı adamı ki bu yanlış değildi. Kan uyuşmazlığı da oldu malesef. Bizim lige göre biraz yumuşak kaldı elano. Rijkaard bence sistem adamı. yani sistemini tam oturtmuş futbolcuya dayalı düzen olmayan takımlarda başarılı olabilir. barcelona, manu, arsenal vs.. gibi. bizde öyle bir sistem olmadığı ve futbolcularda tam profesyonel olmadığı için rijkaard gibi bir adamla zordu ama olsaydı süper olurdu :) Bir de italya ve türkiye gibi sert, oynanan futboldan çok mücadeleye dayalı liglerde de pek yapamaz. en ufak bir hatanda medya çullanır üstüne.

Sadece Sneijder ile kaybedilen o kadar zamandan sonra Terim olası kötü geçen Kasımpaşa maçı sonra kükrerse kimse şaşırmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt