Cevap: Transfer Nöbeti
Bir Türk takipçisinin sorduğu ”İstanbul’a ne zaman geleceksiniz?” sorusuna
”Bunun ne zaman olacağını gerçekten bilmiyorum. Bu süreç beni geriyor. Umuyorum yakın zamanda her sey daha belirgin olacak"
Ve Cabau’yla en merak edilen sorulardan birisi… İstanbul hakkındaki fikirlerinin sorulması üzerineyse Cabau, ”İstanbul hakkında asla negatif değilim. İstanbul’da 5 kez bulundum ve orayı seviyorum, bana güvenin”
Bu twitlerden sonra bir hayranının daha twitine cevap veren Cabau, kendisine sorulan soruya ise ”Bazı insanlar kötü oyunlar oynuyor, yakında herkes öğrenecek” diye cevap veren Cabau, transferle ilgili büyük bir ipucu paylaşmış oldu.
Ardından başka bir taraftarın ”Sneijder’in önümüzdeki bir kaç gün içindeki geleceği hakkında söyleyeceğiniz sözler sizi 3 gündür bekleyen taraftarları mutlu edecek.” cümlesine de ”Biliyorum… Ben de ancak beklediğimi söyleyebilirim. Göründüğü kadar kolay değil. Eşimin gerçek durumunu bir bilseniz…’ cevabını vererek eşine desteğini dile getirdi.
kadın yalan twitler atmıyorsa bilin ki interle problemi oyalama gibi bisey yok yani açıkca yazmıs ve istanbul sorularınada açıkca cevap vermeye basladıgına göre harbiden teklifi kabul etmis ve istanbul sorusuna ne zaman geliceğimiz belirsiz gibi bisey demis olcak bu is :yenieek: