Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder gelirmi gelmezmi onu bilmem ama kaka hayatta gelmez boşuna uğraşmayın adam real madridden buraya gelmez hala piyasası olan bi oyuncu sneijderde çok zor bence transfer edersek büyük başarı olcak öyle az buz değil 28 yaşındaki yıldız oyuncu

ne maksadım olacak. herhalde beklemekten bana saracaksın..

çıkan haberleri paylaşıyorum. yönetime kızmaktan başka snejder laf bile atmıyorum. çevirmiyorum bile. giren baksın bilen varsa kendi yorumunu yapsın diyorumm..

ya oguz altay acikladi , herkez onu okursa yabanci basinin kolpa haberlerine gerek yok o yuzden diyorum.

Millet kafayı çizdi hayırlı olsun.

Hem Kaka hem Sneijder ne la :asd:

Transfer Nöbeti

Yine kulup ile resmi yollarla alakasi olmayan ve her ne kadar sayginligi ve guvenilirligi en ust seviyede birisi aciklama yapmis...

Bence yonetim bu tarz taraftar uzerinde sempatisi olan ve hakim olan sahislara beklentimizi sicak tutmak icin aciklama yaptiriyor...

Olumsuz olunca "biz demedik ki" diyeceklerdur kesin...

Tabi Oguz abi yuzde trilyon gibi emin olmadan o aciklamayi yapmaz, o tuzaga dusmez...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oguz abin ne acikladi? Isten gucten pek takip edemedim bugun..:)

başkan ile az önce telefonda görüştüm bilgi kirliliği düzelsin diye.Sneijder ile bizde anlaştık fakat inter ile oyuncu arasında ki problemleri bekliyoruz demiş başkan. Artık gazete ve TV programlarına inanmayın diye açıklama yaptı

Transfer Nöbeti

Hadi moratti ver şu adamın parasını da yolla artık helak olduk yav beklemekten

Kaka nerden çıktı şimdi? :SS:

Sneijder gelsin o yeter bize

Hadi moratti ver şu adamın parasını da yolla artık helak olduk yav beklemekten

valla yolluk yapsın yolanthe yollasın ilk uçakla biz burda besleriz onu iskenderle onu yese zaten cennete geldim der :D

böööğğğ geldi kakalardan

Okuldan eve şimdi geldim. Bugün ne gelişmeler yaşandı ?

Bir Türk takipçisinin sorduğu ”İstanbul’a ne zaman geleceksiniz?” sorusuna

”Bunun ne zaman olacağını gerçekten bilmiyorum. Bu süreç beni geriyor. Umuyorum yakın zamanda her sey daha belirgin olacak"

Ve Cabau’yla en merak edilen sorulardan birisi… İstanbul hakkındaki fikirlerinin sorulması üzerineyse Cabau, ”İstanbul hakkında asla negatif değilim. İstanbul’da 5 kez bulundum ve orayı seviyorum, bana güvenin”

Bu twitlerden sonra bir hayranının daha twitine cevap veren Cabau, kendisine sorulan soruya ise ”Bazı insanlar kötü oyunlar oynuyor, yakında herkes öğrenecek” diye cevap veren Cabau, transferle ilgili büyük bir ipucu paylaşmış oldu.

Ardından başka bir taraftarın ”Sneijder’in önümüzdeki bir kaç gün içindeki geleceği hakkında söyleyeceğiniz sözler sizi 3 gündür bekleyen taraftarları mutlu edecek.” cümlesine de ”Biliyorum… Ben de ancak beklediğimi söyleyebilirim. Göründüğü kadar kolay değil. Eşimin gerçek durumunu bir bilseniz…’ cevabını vererek eşine desteğini dile getirdi.

kadın yalan twitler atmıyorsa bilin ki interle problemi oyalama gibi bisey yok yani açıkca yazmıs ve istanbul sorularınada açıkca cevap vermeye basladıgına göre harbiden teklifi kabul etmis ve istanbul sorusuna ne zaman geliceğimiz belirsiz gibi bisey demis olcak bu is
:yenieek:

bence olay para meselesi fln değil.oyuncu teklif bekliyor ingiltereden onu bekliyor.ki inşallah böyledir.para olayı varsa işin ucunda çözülmesi zaman alır veya hiç çözülemiyebilirde

hafta sonu forumda transfer suresi uzadıkça medayada yalan haberlere hazır olun demiştim önce fenere transfer edicek sınejder feneri sonra kaka demedim gerçi ama kaka haberi çıktıysa, rahat olun demekki sınejder gelmiş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt