Aydın Uzunoğlu
Aslan Üye
- 8 Eylül 2009
- 7.905
- 1.589
- 1.748
Cevap: Transfer Nöbeti
meira kimdi?
meira kimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
interden son maasını almaya çalısıyormus onu almadan imza atarsa inter ona son maasını hayatta vermez
bu iş cumaya kadar oluyorsa olsun artık yoksa olmasın kabak tadı vermeye başladı
Adnan Polat başkanımızı eleştirerek biraz haksızlık yapmışım. Elbette bir çok hatalar yaptı lakin başkan transfer konusunda attığını vuruyordu. En azından laf kalabalığı yaparak gündemi meşgul etmiyordu.![]()
Stoper Sol bek diyorsunuzda F.Terim farkında değil mi ??
Sneijderle zaten Baskan ilgileniyor
Diğer yöneticiler napıyor ? gidip hallediyorlardır belkide sessizce.
Bence sadece taraftar ve basın sneijdere odaklandı.Yönetimden sadece Baskan Sneijder isiyle mesgül diğerleride öbür transferleri yapsınlar. :yenieek:
ne kadar alacagı var acaba az olsa baskan 10 kere verir çnkü herkes baskana sallıyor o ilgileniyor o yapıyor diyor oda çok istiyor bu transferi belli

meira kimdi?
Yapsınlar biz mi tutuyoruz Doğukan. Lig başlıyor Cuma. Haftaya BJK maçı var. Emre Çolak ve Sabri oynayabilir.
kaliteli rotasyona girecek stoper yok!! hadi solbekte idare ederiz Riera Balta falan da allah korusun semih dany ye birsey olursa SOS olur orasi... nerde stoper?
yapma Allah Askına
4 transfer yapıcaz diyip Kewell'la sözlesme yenileyince yeni transferimiz demedimi.
stopere yabancı alıcaksak hiç almıyalım bence zaten kontenjan çok dolu size saçma gelebilir ama ben rierayı çok seviyorum sol bekte mükemmel işler çıkartıyo niye sol bek alındığını anlayamıyorum bi tek oyun kurucumuz eksik forvetimizde iyi bence[/QUiOTE]
Solbek alırsak riera sol açıkta daha iyi oynar bence. Hem ileri geri tecrübe edindi .İyi bir sol bek ile orası acayip işler bence.