Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu iş cumaya kadar oluyorsa olsun artık yoksa olmasın kabak tadı vermeye başladı
kabak_kizartmasi_enfesyemektarifi_00.jpg

Adnan Polat başkanımızı eleştirerek biraz haksızlık yapmışım. Elbette bir çok hatalar yaptı lakin başkan transfer konusunda attığını vuruyordu. En azından laf kalabalığı yaparak gündemi meşgul etmiyordu.:rolleyes:

yapma Allah Askına

4 transfer yapıcaz diyip Kewell'la sözlesme yenileyince yeni transferimiz demedimi.

Stoper Sol bek diyorsunuzda F.Terim farkında değil mi ??

Sneijderle zaten Baskan ilgileniyor

Diğer yöneticiler napıyor ? gidip hallediyorlardır belkide sessizce.

Bence sadece taraftar ve basın sneijdere odaklandı.Yönetimden sadece Baskan Sneijder isiyle mesgül diğerleride öbür transferleri yapsınlar. :yenieek:

Yapsınlar biz mi tutuyoruz Doğukan. Lig başlıyor Cuma. Haftaya BJK maçı var. Emre Çolak ve Sabri oynayabilir.

beyler para konusunun sorun olduğunu hiç sanmıyorum en yüksek ücreti vermişiz başkana lütfen kabahat bulmayın tamamen sneijderin menejerinin oyunları bunlar sneijder de liverpoolu duyunca üfürmeye başlamıştı kime inanıcagımızı şaşırdık twitterdaki kolpalara inanmıcağımız aşikar dünkü rasimin beyaz tvdeki yorumlarından sonra nasıl sokağa çıkıp rahat gezebildğini merak etmiyo değili görsem yolda döverim onu net!

ne kadar alacagı var acaba az olsa baskan 10 kere verir çnkü herkes baskana sallıyor o ilgileniyor o yapıyor diyor oda çok istiyor bu transferi belli

Kardeşim adam başka takımları bahane ederek fiyatını yükseğe çekmeye çalışıyor. Bunda menejerin payıda var.

Ünal Aysal şuanda eli mahkum almak zorunda Sneijder'i.

[video=youtube;vdu71-lUato]https://www.youtube.com/watch?v=vdu71-lUato[/video]

kaliteli rotasyona girecek stoper yok!! hadi solbekte idare ederiz Riera Balta falan da allah korusun semih dany ye birsey olursa SOS olur orasi. nerde stoper?

stopere yabancı alıcaksak hiç almıyalım bence zaten kontenjan çok dolu size saçma gelebilir ama ben rierayı çok seviyorum sol bekte mükemmel işler çıkartıyo niye sol bek alındığını anlayamıyorum bi tek oyun kurucumuz eksik forvetimizde iyi bence

Yapsınlar biz mi tutuyoruz Doğukan. Lig başlıyor Cuma. Haftaya BJK maçı var. Emre Çolak ve Sabri oynayabilir.

Sol bek ile stoper hakkında Twitter dedikodusu çıkmıyor diye ilgilenmiyor oldu abi.İlgileniyorlardır umarım alırlar ama Pasa maçı çok zor artık biliyosun.Kampa yetisicek yalanlarına senelerce alısdıgımız için ilk maçı kaçırması koymuyor artık

dany veya semih bence yedek stoper olmalı oraya çok iyi bir oyuncu alınmalı ama nerdeeeeee

omer toprak yada serdar tasci gerisi bosss

kaliteli rotasyona girecek stoper yok!! hadi solbekte idare ederiz Riera Balta falan da allah korusun semih dany ye birsey olursa SOS olur orasi... nerde stoper?

zaten 3 tane seçeneğimiz var..aziz'i satmak istemiyorlarmış albayrak söylemişti..geriye kaldı toprak ve taşçı ikisininde bonservisi 6 7 den aşağı olmaz bu ara transfer döneminde

stopere yabancı alıcaksak hiç almıyalım bence zaten kontenjan çok dolu size saçma gelebilir ama ben rierayı çok seviyorum sol bekte mükemmel işler çıkartıyo niye sol bek alındığını anlayamıyorum bi tek oyun kurucumuz eksik forvetimizde iyi bence[/QUiOTE]

Solbek alırsak riera sol açıkta daha iyi oynar bence. Hem ileri geri tecrübe edindi .İyi bir sol bek ile orası acayip işler bence.

Valla içimde bir korku var şu iki üçgünde araya inş İngiliz takımı girmez

İş Melo olayına dönmek üzere.Adamı alsak bile mundar olucak,kaç aydır top değmedi ayağına,gelip biran önce çalışmalara katılsa derbiye kadar en azından bi ilerleme kat ederdi.İşin kötü yanı,başka transfer girişimleride yok piyasada,varsa yoksa Sneijder.Sanki 1-2 kişi var bu yönetimde arkadaş.İş bölümü yapıp,diğer transferler üzerine çalışmak bu kadar mı zor.Ha belki böyle yapıyorlardır orasını bilemem,haklarını yemiyelim şimdi,belki de cambaza bak yöntemiyle,tüm dikkatler Sneijder'deyken diğer transfeler halloluyordur bilemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt