Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bilmiyorum ama mantıklı,500 bin euro futbol bazında fazla bir miktar değil yıllık 6 milyon euro vereceime 500 bin i de veririm kurtulurum .

demek ki değil yarım sezonluk maasını vermemistir büyük iht.buda 3m€ yapar yaklasık olarak. oda büyük para tabi

Bugün herhalde bir şey olmayacak neyse sınavlar bitti yarın okula gitmem bu transfer için yarın açıklarlar herhalde.

hzgv5.jpg

:sad007:

Zaten umudum azalmişti, birde bu nevzat bağlandi radyoya inşallah bizi kullanmiyorlardir falan dedi adam, şeref aydinin dedigi opsiyon tarihini aynen söyledi bu arada 18i diye, bu nevzat sağlammidir?

sneijder antalyaya gelen detaycı turistler gibi ordaki hollandalılarda öyle maalesef açık büfede herşeyi soruyolar :D

Bülent Tulun ben senin yapacağın işi! Yok Sneijder işi belli olana kadar başka bişey yapmayacağız bıdıbıdı.Koca kulüp diyoruz da bu kadar mı amatörce yönetili!?Bir tane bike bu ilere yeteneği olan adam yok.İkna edeci, oyuncunun halinden anlayan biR dünya insanı.Şu adama 2.5 yılda bi solbek alamadız ya daha ne deyim size.

Bugün birşeyler olacak bence.

Tek korkum hafta sonuna kadar Inter ve Sneijder bu özel problemi cözmezse bizim vazgececegimiz. Teknik ekip heralde o kadar beklemek istemez.

hakan bu hafta bitmeyecekse zaten vazgecsinler, biz alalim bernard felipe anderson adryanlari o yere, yada bennebilim djuricic falan, hem daha az maliyetli, yoksa beklersek elimiz bos kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt