Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sorun olan paranın miktarını bilen var mı?

Ynt: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA!!!

Ben Geldim. İyi akşamlar her kese.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hzgwv.jpg

:ayatollah:

hakan bu hafta bitmeyecekse zaten vazgecsinler, biz alalim bernard felipe anderson adryanlari o yere, yada bennebilim djuricic falan, hem daha az maliyetli, yoksa beklersek elimiz bos kalacak

Bize Sneijder gibi garanti kalite lazim :)

Bernard F.Anderson gibi adami kolay kolay vermezler. Sneijder tam firsat.

SON DAKİKA!!!

Ben Geldim. İyi akşamlar her kese.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hosgeldin.

Hiç tanımadığım eve giderken yolda bakakaldığım daha sonra twitterda karşıma çıkan kızla nasıl tanışabilirim ( kızın o olduğuna eminim) :D GENEL SOHBET'de yazdım ama kimse bakmayınca bir yardım eli lazım :D Sanırım netten tanışacağım kesin ama nasıl yapayım abilerim :(

biri çevirsin lütfen

17.00 - Il Milliyet, quotidiano turco, assicura che il Galatasaray sta perdendo la pazienza in attesa della risposta di Sneijder, che pare non arrivare mai. Da qui una mossa a sorpresa del direttore sportivo, Bülent Tulun, che sarebbe andato a Bellinzona a seguire la squadra di volley dei turchi piuttosto che a Milano per l'operazione Sneijder. "Un segnale chiaro: il Galatasaray si sta stufando di aspettare Sneijder. Oppure è tutto fatto?", si chiedono in Turchia, consapevoli che però così al momento palesemente non è.

[h=1]Çılgın başkandan şok sözler!

[/h]Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Younes Belhanda'nı formasını giydiği Montpellier'in başkanı Louis Nicollin, şok bir açıklama yaptı..

time_icon.png
15 Ocak 2013 , 19:00

LouisNicollin01.jpg

Louis Nicollin, Belhanda'nın transferinde anlaşma sağlayamadıkları Fenerbahçe ile yakışık olmayan ifadeler kullandı.

Nicollin, Belhanda'nın durumunda değişen bir durumun olmadığını belirterek, "Fenerbahçe parayı bize 3 taksitte ödemek istedi. Paraları kendilerine kalsın, alıp uygun yerlerine soksunlar" dedi.

Nicollin, Belhanda için Tottenham'dan teklif almadıklarını, iyi bir teklif gelmesi halinde Belhanda'yı satabileceklerini söyledi.

bu nasıl bir laftır arkadaş zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol::lol:

Hiç tanımadığım eve giderken yolda bakakaldığım daha sonra twitterda karşıma çıkan kızla nasıl tanışabilirim ( kızın o olduğuna eminim) :D GENEL SOHBET'de yazdım ama kimse bakmayınca bir yardım eli lazım :D Sanırım netten tanışacağım kesin ama nasıl yapayım abilerim :(

face adresini bulmaya çalış sonra mesaj atılmasına izin veriyorsa acındır kendini

nedense kulubten bi aciklama da gelmiyor olumlu yada olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt