Burak Malkoc
Kırmızı Üye
- 19 Kasım 2012
- 1.958
- 20
- 728
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün birşeyler olacak bence.
Bugün birşeyler olacak bence.
hakan bu hafta bitmeyecekse zaten vazgecsinler, biz alalim bernard felipe anderson adryanlari o yere, yada bennebilim djuricic falan, hem daha az maliyetli, yoksa beklersek elimiz bos kalacak
SON DAKİKA!!!
Ben Geldim. İyi akşamlar her kese.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sorun olan paranın miktarını bilen var mı?
Cidden gittin mi ?
Rezillik.
sakın beyaztvye inandım deme :Z3:

SON DAKİKA!!!
17.00 - Il Milliyet, quotidiano turco, assicura che il Galatasaray sta perdendo la pazienza in attesa della risposta di Sneijder, che pare non arrivare mai. Da qui una mossa a sorpresa del direttore sportivo, Bülent Tulun, che sarebbe andato a Bellinzona a seguire la squadra di volley dei turchi piuttosto che a Milano per l'operazione Sneijder. "Un segnale chiaro: il Galatasaray si sta stufando di aspettare Sneijder. Oppure è tutto fatto?", si chiedono in Turchia, consapevoli che però così al momento palesemente non è.
SON DAKİKA!!!
evet bn birazdan lavaboya gitcem ve hiçbirinizin aklına dahi getiremeyceği müthiş şeyler olacak![]()

Hiç tanımadığım eve giderken yolda bakakaldığım daha sonra twitterda karşıma çıkan kızla nasıl tanışabilirim ( kızın o olduğuna eminim)GENEL SOHBET'de yazdım ama kimse bakmayınca bir yardım eli lazım
Sanırım netten tanışacağım kesin ama nasıl yapayım abilerim
![]()