Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transfer görüşmelerinin Sneijder'in bilgisi dışında iki kulüp başkanının anlaşarak gerçekleştirmesi Sneijder tarafından bir dayatma olarak algılanır mı acaba? Eğer böyle düşünürse hiç iyi olmaz.

aman diyim türk medyası görmesin özellikle telegol sinan engin falan

La resmi site hariç herkes açıklama yapıyor bu ne kıl iştir.

Bu transfer görüşmelerinin Sneijder'in bilgisi dışında iki kulüp başkanının anlaşarak gerçekleştirmesi Sneijder tarafından bir dayatma olarak algılanır mı acaba? Eğer böyle düşünürse hiç iyi olmaz.

Ben de bundan çekiniyorum. Zaten bana göre geçen gün söylediği daha 2 haftam var sözü de,bu dayatmaya tepki için diye düşünüyorum.

Ali dürüst hiç açıklama yapmadı ilk günden beri onu bekliyordum artık rahatım bu adam geldi arkadaşlar:) parasını CL de bi üst tur 4m alıcaz sponsorlar ligde tekrar şampiyon olucaz formalar kombineler artıcak vs her türlü çıkarırız....

Albayrak da dün. Sneijder : " Hagi gibi olmak istiyorum" dedi.

bu doğruysa 2 ihtimal var

El sıkışırsın

-Seni klubumuzde görmekten mutluluk duyucaz Wesley.

-Bende sizinle anlaştıgım için mutluyum.Yeni Haginiz olmak istiyorum kısmetse :trollface:

*Umarım bi orta yol bulusur anlaşırız Wesley.

*Bende sizinle anlaşmak hatta yeni Haginiz olmak istiyorum vs :trollface:

Ama ben bu sözün gerçek olduguna inanmıyorum.Nedeni Albayrak kendi duymamış biri ona söylemiş ve onu kandırmak çok kolay biri öyle dediyse kanmıştır hemen :sad007:

Abi bize ne diye söylemiyorsun:sad007:

Ben duyumcu değilim, bugüne dek bu özelliğimle prim yapmamaktan itina ile kaçındım. Neticede Galatasaray kulislerini duyan birkaç arkadaşım var, hiçbiri imza anında orada olacak kişi değiller. Bu sebeple ismimi böyle duyumlarla lekeleyemem. Lütfen anlayış...

Heryerde çarşaf çarşaf var ...

çarşaf çarşaf

çarşaf çarşaf

çarşaf çarşaf

çarşaf çarşaf

çarşaf çarşaf

çarşaf çarşaf

6846.jpg

mesaj atmıyorum doğru ama azda olsa attığım mesajlara bak sadece bunlardan her alanda hertürlü üçkağıt beklenir demek istedim. sneijder gitsede her türlü koyarız ama ben dahil herkes fazla kaptırdı bu transfere ama inş biran önce alırız ve rahatlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt