Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34

ben bana söylenenin sonuna kadar arkasındayım arkadaşıma inanıyorum bana söylenen ya pazar yada pazartesi dendi bende bekliyorum

Ya bu değil mi ben Sneijder'e değil arkadaşıma inanırım diyen bu mantaliteden ne beklenir ki sanki arkadaşı Sneijder'den iyi bilecek adamın ne yapıp yapmayacağını. :D

Ben duyumcu değilim, bugüne dek bu özelliğimle prim yapmamaktan itina ile kaçındım. Neticede Galatasaray kulislerini duyan birkaç arkadaşım var, hiçbiri imza anında orada olacak kişi değiller. Bu sebeple ismimi böyle duyumlarla lekeleyemem. Lütfen anlayış...

Abi en azından bir yüzde verseydin namın yürürdü:) Hiç olmadı ben bugün bir ahber aldım deseydin:)

Ben duyumcu değilim, bugüne dek bu özelliğimle prim yapmamaktan itina ile kaçındım. Neticede Galatasaray kulislerini duyan birkaç arkadaşım var, hiçbiri imza anında orada olacak kişi değiller. Bu sebeple ismimi böyle duyumlarla lekeleyemem. Lütfen anlayış...

Abi sen bize ne bakarsın, her yerden bir umut ışığı arıyoruz..:)

duyum varmış dediler geldik pmden bekliyorum :rolleyes:

Hadi biz bekleyemiyoruz onu anladık da İnter niye acele ediyor onu anlayamadım..

10.15 - "Soche anche il Fenerbahçe sta muovendosi per Wesley Sneijder". Lo svela Sergen Yalçin, ex centrocampista di Galatasaray e Besiktas, ai microfoni della trasmissione 'Top Bizde', in onda sull'emittente turca Kanaltürk Tv. "Sneijder è un buon giocatore, ma non un campione come, per esempio, Messi o Ronaldo - aggiunge Yalçin -. Dopo 3 settimane decide di venire a giocare la Champions col Galatasaray? Probabilmente starà aspettando club alternativi, negli altri campionati c'è chi può offrirgli di più. Ma poi tutte queste voci si sono rivelate fumo. Sicuramente darà un contributo importante per il campionato, ma - ripeto - non lo considero una star".

Az çok ne yazdığını kestiriyorsunuzdur herhalde :o

Bende duyum vermiş olmak istemem ama TFF Hakemi arkadaşım var 2.liglerde maç yönetiyor Galatasaraylı da değil hatta tarafsız ancak az önce face hesabında

"Sneijder tüm Galatasaraylılara hayırlı olsun :)" yazmış.

Daha önce yazdığını görmemiştim. Neyse bekleyelim bakalım hayırlısı.

Bizim mahallede de çocuklar aylık oynuyorlar şimdi gol atan Sneijder diye bağırıyor daha önceden hiç bağırmazlardı yani benden duymuş olmayın ama hayırlı olsun.

Yav bizim başgan Alexandra Stan'ıda getirtir mi acep :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt