- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: Transfer Nöbeti
Sanki ömür boyu Sneijder'i bekleyecekmişiz gibi hissetmeye başladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alıp veremediğin var lane necatiyle adam şampiyonluğa büyük katkı yaptı daha napsın

benim meloyu ne kadar sevdiğimi ve transfer döneminde millet saydırırken benim istediğimi bilirsin.Benim düşüncem Semihin yanına daha iyi bi adam almamız lazım.Bu sene için konuşmuyorum önümüzdeki sen de olabilir.2 türk stopere sıcak bakmıyorum yani ömerle falan bi alıp veremediğim yok.Sezon sonu al frei i ahatına bak.Hani illa stopere türk almamız lazım değil onu diyorum.
Semih-Selçuk-Hamit/Engin-Frei-Burak yaz bu adamları 11 e.Geri kalanlarına muslerayı,eboueyi,yabancı stoperi,yabancı solbeki,meloyu,sneijderi koy 11 e kontenjan açısından sıkıntı yaşamassın,bilmem anlatabildimmi.
Ne alıp veremediğin var lane necatiyle adam şampiyonluğa büyük katkı yaptı daha napsın
IHA'ya göre sneijder interin binasında interli yöneticilerle görüşüyormuş.
İnter'de sıcak saatler - İhlas Haber Ajansı (İHA)
Gelme üzerime uslu durcağıma söz verdim:b5:
:lol:bu kadar kitlendiğimi hatırlamıyorum
olur yada olmaz ama bu başka...
OOoy ooy oy. Inter'le antremana çıkmışsa felaket, ya halen daha karar vermeye niyeti yok ya da orada kalmak istiyor. Yani bizim adımıza olumlu bir halt yok.
ben biraz kontenjandan dolayı istiyorum zaten ömeri. yoksa iyi bir tecrübeli yabancı gelsin isterim.
Ulan şimdi yönetim sneijderi bırakıp necatiyi alıyomuş tekrar ahahshdahda:lol: