Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kontenjan sıkıntı olur diyorsunuzda sene sonu bana göre Muslera-Eboue'nin kalıp kalmayacağı belli değil sağlam bi kulüp ilgilenirse giderler..Meloyuda sanmıyorum eğer daha iyi birini bulurlarsa almazlar gibi..Elmander ve Ujfa da bırakılır..

Inter'de kalması çok düşük ihtimal bence.

Uzun zamandır kadroya almıyorlar adamı. Stramaccioni hiç düşünmüyor kadroda.

baskan nerde acaba? italya'da mi ki?

ulan okadar cok soru varki sormak istedigim, ama kime iste.

İstermisiniz Acil Basın Toplantısı..!!!

Karşınızda Başkan ve Terim..!!

Başkan: Fatih Hocamız ile düşündük derledik, taşındık..!!

Burası Galatasaray ve burası Sneijder'in altwrnatifi olacak kadar küçümsenecek bir yer değil..!! Sneijder'e yapılan Tekliften vaz geçtik..!!

Kaka, Carlinhos, Ömer Toprak, Serdar Taşcı, Gökhan İnler İle ve Kulüpleri ile anlaşmaya vardık Çarşamba Günü Toplu İmza Töreni düzenlenecektir..!! Hayırlı Uğurlu olsun...

Hoooooppppaaa Gangnam Stylee... :)

İçimde kulüpte kalmaya karar verip ücretinde indirime gidecek gibi bir his var da hadi hayırlısı. Olumlu düşünmek istiyorum.

aynı his bende de var. öyle bişey olursa inter binasına otobüs kaldıran varsa beni de yazsın dağıtmak lazım orayı.

plasebo_depresyon_tedavisinde_ilac_kadar_etkili_b.jpg

[TABLE="class: icerik, width: 100%"]

[TR]

[TD="class: sag"]
5778.jpg

20icbqd.jpg

:asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Yaz sezonu büyük temizlik bekliyorum ben. Resmen bataklik icerisindeyiz.

Ufuk Ceylan ( Oldukca gereksiz bir adam, sadece hazirlik maclarinda forma giyse bile en az 2 gol hediye ediyor. Böyle birinin Galatasaray'da isi yok)

Gökhan Zan (Artik iyice yaslandi, durum nedeniyle yarim sene daha kalmali ve sezon sonu kesinlikle gönderilmeli, sözlesmesi bitiyormus zaten.)

Tomas Ujfalusi (Plaket verip göndermeliyiz, bitti Ujfalusi)

Hakan Balta (Cok yasli olmamasina ragmen futbolu kafasinda bitirmis, bize yaramaz bu adam. Her sezon öncesinde bir türlü takimda kalmasini beceriyor, bu sene son..)

Caglar Birinci (Futbolcu ile uzaktan yakindan alakasi yok, sözlesmesi bitiyormus zaten nereye giderse gitsin, taliplisi zor cikar)

Furkan Özcal (Bedava diye transfer edilen oyuncu, bonservisi ile 200-300 bin veren olursa gönderelim, zemin parasi cikar bari)

Milan Baros (Söylemeye gerek yok)

Sercan Yildirim (3 milyonumuz cöpe gitti, bu adam akillanmaz, kiralansa bile fayda etmez daha kötü geri döner, 3-5 ne veriyorlarsa alalim)

Kazim Kazim (Kiralik olarak Blackburn'de rezil bir sezon oynuyor, sezon basi 2 mac iyi oynamis, sonra yok sanki.. 3-5 ne veriyorlarsa bakmadan gönderilmeli)

Yigit Gökoglan (Sercan-Kazim'da oldugu gibi)

Mehmet Batdal (tam bir bank asya golcüsü, süper ligde denedi olmuyor, bucaspor'a 100-200 bin bonservisle satilmali)

Emmanuel Culio (Süper ligde piyasasi var, bizde tutunamaz, bonservisi ile gönderilmeli)

+ Ceyhun Gülselam bonservisiyle gönderilmeli, ise yaramazin teki 1.5 senede 3 mac yapmadi

gelsinde geç gelsin bu meslekte erken gelenleri sevmiyolar mı ne:lol:

geçen arkadaşın biri yazmıştı hoşuma gitti

başkan vizyonu genişletti eskiden biz geliyor gelmiyor diyorduk şimdi bütün dünya :lol:

Galatasaray Sneijder'den dogan boslugu , Hursut Mericle doldurdu

haberine hazirlikli olun :asd:

Adam Inter'de kalmayacak olsa niye antrenmana çıksın akla mantığa sığıyor mu siz ilişiğinizi kesme kararı aldığınız bir kurumda elinizde fırsat varken bir gün daha olsun durur musunuz içten cevap verin hayır bu adam gittiğine göre niyeti belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt