Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün içinde resmi açıklama gelecek bence :asd:

Olumsuz haberler yalanlanmıyor..Sadece olumlu haberler yalanlanıyorsa yavaaş yavaş alıştırmaya başlıyorlar sanırım bu işin yattığına

daha 12 saat geçmeden nasılda döndü tabela tersine...

Ulen birde Sneijder'in menajerti çıkıp Galatasaray'dan hiçbir teklif almadık diyorlar mış ..:) bak sen çümbüşe o zaman..

beyler dün hiç girmedim varmı bir gelişme

Vallah suanda bi tek gokhan zan kaldi alternatif onuda anlatmaya gerek yok. Omer veya tasci yi almamiz sart oldu. Zorlamalari gerekiyor

Keşke ama şu Sneijder bir açıklansa artık yoksa taraftar patlatacak bir yerleri.

daha 12 saat geçmeden nasılda döndü tabela tersine...

Abi ben cidden anlamadım Ünal Aysal'ın yapmadım dediği bi açıklama yüzünden nasıl işleri tersine döndü ?

Başka bişeyler dahamı var benim bilmediğim ? sadece bu açıklama yüzündense bence sizde pazartesi sendromu olmuş az rahatlayın fazla büyüttünüz bu olayı ( genel olarak bu olaydan karalar bağlayan herkesten bahsediyorum )

Bu doğrumu? yazıp silmiş diyorlar

BAiU0c-CYAAvutF.jpg:large

Hocam anzinin başkanı kim biliyormusun sen? Başkan demiyelim yanlış olur. sahibi desek daha doğru :D

hocam anzi bizim verdiğimizin 3 katını da veriri ona bişey söylemiyorum ben. ama futbolcular gitmiyor işte. ben Etoya yıllık 20 milyon EUR veriyorlar diye biliyorum. sneijderede sene başında 20 mio eur verdiler ama gitmedi diye biliyorum.

seniejder umrumda değil, önce saçma sapan gol yeme hastalığımızın önüne geçmeliyiz. bunun içinde stoper ve orjin solbek şart oğlu şart. yahu bunları alamadıktan sonra ronaldo gelse ne yazar, bi anlayamadık şunu. aynısını fatih hoca da demiyorsa namerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt