Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Sneijder Hollanda basınına konuşmuş. Rahatım daha Ocak ayının ortalarındayız, transfer döneminin bitimine iki hafta var demiş. Yeterince düşünecek zamanım var, gelen teklifleri değerlendirip ya da daha gelecek teklifleri değerlendirip bir karar vereceğim diyor. Kaynak Algemeen Dagblad. Güvenilir gazete.

Cevap: Transfer Nöbeti

abi deliricem ne zaman açıklanacak bu adam ya :sad007:

Bana göre bugün açıklanacak bu olay arkadaşlar, süreçten, bilgilerden çıkardığım sonuç bu. Bu saatten sonra bu mevzu uzamaz emin olun. Aha şurda 4 gün sonra lig maçımız var, yönetimin bu kadar da saçmalamanın ötesine gideceğini düşünmüyorum. Olumlu veya olumsuz bu işe bir an önce nokta konacaktır.

Yok la, adam İspanyaya gidiyor.Bütün ispanyol yıldızlar geliyor tanışmak için :D

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sneijder Hollanda basınına konuşmuş. Rahatım daha Ocak ayının ortalarındayız, transfer döneminin bitimine iki hafta var demiş. Yeterince düşünecek zamanım var, gelen teklifleri değerlendirip ya da daha gelecek teklifleri değerlendirip bir karar vereceğim diyor. Kaynak Algemeen Dagblad. Güvenilir gazete.

yeni bişey değilki bu 2 gün önce demişti zaten bunları

haluk yürekli ise yüksek ihtimal doğrudur...

Hayır en çok merak ettiğim hadi biz el mahkum günlerdir bekliyoruz yönetimde bu arada bizimle aynı işi mi yapıyor yok aynı işi yapmıyorsa neden bir sonuca varılmıyor nasıl bi paradoksun içindeyiz...

Bana göre bugün açıklanacak bu olay arkadaşlar, süreçten, bilgilerden çıkardığım sonuç bu. Bu saatten sonra bu mevzu uzamaz emin olun. Aha şurda 4 gün sonra lig maçımız var, yönetimin bu kadar da saçmalamanın ötesine gideceğini düşünmüyorum. Olumlu veya olumsuz bu işe bir an önce nokta konacaktır.

tamam da renkdaş transfer açıklayacak kulüp böyle bi yalanlama yaparmıydı bnde bugünden umutluydum ama yalanlamayı görünce dünyam başıma yıkıldı :o

Alsınlar ya ,Formalardan zaten alırlar parayı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt