Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haluk Yürekli bizim transferlerde pek patlamıyor yalnız..

Dany,Semih,G.Zan,H.Balta

Tehlikenin farkındamısınız

tamam da renkdaş transfer açıklayacak kulüp böyle bi yalanlama yaparmıydı bnde bugünden umutluydum ama yalanlamayı görünce dünyam başıma yıkıldı :o

Haklısın hocam, bu resmi siteden yapılan açıklamaları ben de anlayamıyorum bi türlü ama ibreler bugünü gösteriyor bana kalırsa. Hani yarın bile diyemiyorum. Çok uzadı bu iş, akşam saatlerinde şahsen büyük bi heyecanla beklicem.

Haklısın hocam, bu resmi siteden yapılan açıklamaları ben de anlayamıyorum bi türlü ama ibreler bugünü gösteriyor bana kalırsa. Hani yarın bile diyemiyorum. Çok uzadı bu iş, akşam saatlerinde şahsen büyük bi heyecanla beklicem.

hadi inşallah ya :o

81730_3.jpg

Sneijder gizli gizli geldimi acaba Türkiye'ye?

iyide adama sormuşlar durumu. dutch bilen varsa çevirsin. adam radyoyo konuşmuşşş.. ses kaydıda var.

adam 3 günde takipçim arttı diyorr :)

Google çeiviri

"Rodney Sneijder Belek'in Türk arkasında hareketli bir hafta var. RKC ile eğitim kampı azından sürekli Galatasaray, Türkiye'nin olası transferi şehrin konuşma kardeşi Wesley, durumu hakkında soruldu.

Geri Hollanda Sneijder onu ne kadar anlatır. "Wesley haberleri Türkiye'de bilinen olunca biraz huzursuz oldu. Her gün orada soru soran gazetecilere, ama ben istedim - ve gereken - bir şey söyleme. Ama üç gün içinde orada twitter neredeyse üç bin takipçisi yaptım. Tüm Türk halkı. Tuhaf. O benim kardeşim, ama tüm dikkatini gibi Galatasaray taraftarları onunla çok yapamam çok güzel. "

Türkiye'de de RKC eğitim kampına gittikten sonra paylaşılan lideri FC Twente ile bir düello ile Cumartesi devam edecek. "Ve biz hazırız. Biz baharatlı eğitmiştir. Ancak, son derece soğuk. Normal değil, sadece eksi dört derece. ""

Birşey demiyor..

BU AKŞAM YANIT ALIRIZ, DAHA FAZLA BEKLEYECEK DEĞİLİZ

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan, konuyla ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Sneijder meselesi daha fazla uzamaz. Bu akşama kadar yanıt alırız, daha fazla bekleyecek zamanımız yok" dedi.

Soner hocam bak adam aynı benim gibi konuşmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt