Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

AHA şimdide akşam geç saatlerde demeye başladılar vallahi gırtlaklayacağım birini ya

Sneijderin gelmesiyle ilgili en büyük umudum ne açıklamalar ne ntv ne başkası..Sadece ve sadece yönetimin alternatifsiz sadece onu beklemesi..BU iş yarım yamalak olsa kesin bir iki isim daha çıkardı ortaya..

O kadar abartmayalım en son [TABLE="class: list-table, width: 100%"]

[TR="class: row alt1"]

[TD="align: left"]26.09.2012[/TD]

[TD="align: right"]Chievo[/TD]

[TD="align: center"]0 - 2[/TD]

[TD="align: left"]Inter[/TD]

[TD]
p-form-w.gif
[/TD]

[TD]26

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

tarihindeki maçta oynamış adam ve idmanlara çıkmış, hala da çıkıyor. 23.09.12'de 90 dakika oynamış.

zaman olsa analrım ergun da.

lig başlıyor. zaten 2 yabancın yok - 1 ujfa gibi bir adamın. yönetim diğer transferler resmi adımlar atsa sorun yok. herkes gibi onalrda bu konuyu düşünüyor..

snejder gelmesi belki taktiksel anlayışda farklılıkalr yartacakdır. hoca ona göre görev verecekdir.

kısa zamanda başarı istiyorsak takım olarak yeni katılanlarla, bu işlerin kısa sürmesi gerek..

tek forvet oynacaksak orta saha ve forvetin görevlerini ona göre planlayackasın, sorumluluk yükleyeceksisin..

ayrıca 2. tur maçı var uyum sağlar diyorsunda. yaşama uyum sağlar takım içinde o kadar koaly olmazz..

Murat açıkca söyleyeyim ben daha öncede yazdım ben istemiyorum SNEİJDER'in gelmesini..

Sneijder çok büyük futbolcu eğer almak istiyorsan sabredeceksin... Mustafa Sarp'ı almıyoruz...

Sneijder'i biz 2-3 maçlığına değil 3-4 senelik planlama için alıyoruz..

Bekledigimiz bi günde açıklamayacaklar anlaşıldı kesin kimsenin artık beklemedigi bi anda açıklarlar. Ya da hiç açıklayamayacaklar biz boşuna bekliyoruz :( Ntv spor un kaynagı beni ayakta tutuyor çok net konustular

Murat açıkca söyleyeyim ben daha öncede yazdım ben istemiyorum SNEİJDER'in gelmesini..

Sneijder çok büyük futbolcu eğer almak istiyorsan sabredeceksin... Mustafa Sarp'ı almıyoruz...

Sneijder'i biz 2-3 maçlığına değil 3-4 senelik planlama için alıyoruz..

2-3 maçlık diyorsunda. herkesin belki seninde hem fikir olduğun yer.

DİĞER MEVKİLERE OYNCU ALMAK İÇİN CİDDİ VE RESMİ GİRİŞİMLERİ OLSA, SORUN YOK.

sen şimdi gelmiyorsun ya wesley baktğım herkes sana benziyor :sad007:

kpss ergun müfettişlik gelir uzmanlığı kadroları için ilallah geldi midem bulanıyor çalışırken :mad:

Olum o sınavlar gelecek senede gelir ondan sonraki senede gelir...

Ama Sneijder bi gelmedi mi hayatta gelmez...

Boşver testi falan takıl bize amcam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt