Özgür Çelik
Parçalı Üye
- 5 Temmuz 2011
- 4.738
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Gelcekkkkkkk inanıyorum :yenieek:
Gelcekkkkkkk inanıyorum :yenieek:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S.a herkese. Edebiyat dersinden yazıyorumgelişme var mı ?
zaman olsa analrım ergun da.
lig başlıyor. zaten 2 yabancın yok - 1 ujfa gibi bir adamın. yönetim diğer transferler resmi adımlar atsa sorun yok. herkes gibi onalrda bu konuyu düşünüyor..
snejder gelmesi belki taktiksel anlayışda farklılıkalr yartacakdır. hoca ona göre görev verecekdir.
kısa zamanda başarı istiyorsak takım olarak yeni katılanlarla, bu işlerin kısa sürmesi gerek..
tek forvet oynacaksak orta saha ve forvetin görevlerini ona göre planlayackasın, sorumluluk yükleyeceksisin..
ayrıca 2. tur maçı var uyum sağlar diyorsunda. yaşama uyum sağlar takım içinde o kadar koaly olmazz..
AHA şimdide akşam geç saatlerde demeye başladılar vallahi gırtlaklayacağım birini ya
Test çalişiyorum kapatim kitabi filan attim buraya geldim geldimi reyiz
AHA şimdide akşam geç saatlerde demeye başladılar vallahi gırtlaklayacağım birini ya
geldi , sen testi bitirmedim aciklamayalim dedik
Soner hangi sınava hazırlanıyorsun ?
Murat açıkca söyleyeyim ben daha öncede yazdım ben istemiyorum SNEİJDER'in gelmesini..
Sneijder çok büyük futbolcu eğer almak istiyorsan sabredeceksin... Mustafa Sarp'ı almıyoruz...
Sneijder'i biz 2-3 maçlığına değil 3-4 senelik planlama için alıyoruz..
kpss ergun müfettişlik gelir uzmanlığı kadroları için ilallah geldi midem bulanıyor çalışırken![]()