Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gurhan ‏@Durmaz_Gurhan “ Wesley Sneijder bugun Hollanda'nin Algemeen Dagblad gazetesine aciklamalarda bulundu...”

Gurhan ‏@Durmaz_Gurhan

"Inter ve Galatasaray benden habersiz anlasmis olabilir, ama bu bende baski yaratmaz. Kendi kararimi kendim veririm"”

Gurhan ‏@Durmaz_Gurhan

Sneijder: "Turkiye'de Galatasaray formali resimlerim falan donuyormus, bunlari saskinlikla izliyorum"

Gurhan ‏@Durmaz_Gurhan

“Sneijder: "Twitterda bi resim gordum, guya ucak biletim varmis Istanbula. O gun o saatte abim'le Milano'daki evimdeydim."

Valla bu dogruysa bu aksam vazgecsinler. Sen kimsin lan. Seni mi bekleyecegiz?

Kim bu Gürhan Durmaz ? 41 takipçisine haber paylaşmış.

ah, bir de dogru tercume etseymis.

Sneijder reportaj felan vermemis. Bu AD'de cikan haber sadece son gunleri ozetliyor. Ve Sneijder'in cumartesi mactan sonra yaptigi sozlerini yeniden gundeme getirmis. Yani, yeni bir gelisme yok, sadece bir ozet. Ayrica Turkiye'de taraftarin heyecani anlatmaya calismis...

sneijder sneijder diyoruz ama stoper yada solbek konusunda bir gelişme var mıdır, duyan/bilen ?

Sicak sicak

Carlo Laudisa ‏@carlolaudisa

#Inter. #Moratti mette fretta a Wes: "Sarebbe serio se #Sneijderprendesse una decisione oggi, il #Galatasaray ha ragione" #gds

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri

Meeting between Sneijder and Inter gen.director expected in the very next hours at Inter training camp. Until now, no bid came from England

neler diyorlar?

toplantı yapıyormuş, ingilterende teklif yokmuş falan filan..

bizim yönetim kurulu toplatıda deniyordu bişey çıkmadı ordann:confused:

Sicak sicak

Carlo Laudisa ‏@carlolaudisa

#Inter. #Moratti mette fretta a Wes: "Sarebbe serio se #Sneijderprendesse una decisione oggi, il #Galatasaray ha ragione" #gds

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri

Meeting between Sneijder and Inter gen.director expected in the very next hours at Inter training camp. Until now, no bid came from England

neler diyorlar?

Inter genel direktörü ile sneijder arasında önümüzdeki saatlerde görüşme olacağı tahmin ediliyor(inter kampında) . Şu ana kadar ingiltereden gelen herangi bir teklif yok

Ingiltereye gitsede kurtulsak diyecek kivama geldim artik:o

...........................%95..........%96.......%97...........%98.....%99.........%100 I luve you şnider:):):):)

Ynt: Transfer Nöbeti

Son yalanlamadan sonra benim bu işe olan inancım itmisdir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt