Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hani harici harddisk'e 30-40 gb veri atarsında önce zamanı 15 dakika hesaplar ardından dosya okuma hızı düşer 2 saate çıkar. En son bakmışsın 1 gün der fakat bakmışsın ki 2 dakika sonra veri atılmış olur.

Bizin sneijder hesabıda bu hesaba döndü :lol:

beyler bence biz morattiyi alallım adam çok istekli:):):):)

Resmen midem bulandı Sneijder muhabbetinden...

Morattinin bu kadar ısrar etmesinin nedeni; Bildiğim kadarıyla sezon sonu snijder serbest kalıyor yani bedavaya gider sene sonu, morattinin derdi biz değiliz yani parasına bakıyor haklı olarak.

Hani harici harddisk'e 30-40 gb veri atarsında önce zamanı 15 dakika hesaplar ardından dosya okuma hızı düşer 2 saate çıkar. En son bakmışsın 1 gün der fakat bakmışsın ki 2 dakika sonra veri atılmış olur.

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Sneijder adam olsa interi şampiyon yapardı zaten

Sneijder'in sözleşmesi ne zaman bitiyor İnter'le arkadaşlar ???

Herkes Sneijderi ve Yolantheyi twitterde takipten cikarsin. Gelme niyeti yok, meyda ve duyumcular bizi gaza getirdi bu apacik.

:asd:

kapa bildiri : morattiyle ilgili görüşmeler başlanmış olup şahıss çok müspet üstü müspet olup klup ile görüşmeye can atmaktadır:):):):)

ALİ ‏@FERAHBOT

Hani en buyuk transfer bendim? Kustum ozaman gidiyorum :)

bi dur alicim,ortalık karısık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt