Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

'bu adam gelmicek' :trollface:

diyip adamin beynini yormayin. gelmeyecegine dair bi haber verin, eyv. gelip burda kafa yormanin sebebi nedir?

sana gore gelmiyosa, gelmiyo, burda bunlari yazmaya ne gerek var? hersey olumlu ilerliyo ise, refik arkan'in aciklamalari ve abdurrahium baskanin aciklamali. bikerede moral bozmayin. gelmezse aciklanir zaten aksam.

Valla bu Transferin heycanı bitti.. Gelsede gelmesede umursamaz bir hal aldık.. İnanın 10 dakika sonra Resmi açıklama gelse "Sneijder Galatasaray'da" diye "hopppaa Gangnam Style yeaaahhh" diyeceğime "Bi zahmet lütfen" diyecek bir Piskolojideyim..

:) Eyvallah bro yedik bi halt işte mod boss larda ihraç etti ama hep takip ettim forumu okudum yazdıklarınızı like lamaya devam ettim:(

Geçen hafta mod abilerden rica ettim Sneijderin yüzü suyu hürmetine affedin uslu durcam dedim affettiler saolsun:)

Çok özledim lan forumu sizde benim gözümde tüttünüz hep:(

hoşgeldin orhan. necatide yokken ceza almazsın herhalde:lol:

Evet arkadaşlar. Tüm yazılan çizilenleri birbirine bağlayınca sonuç ortaya çıktı. "Sneijder Anzhiye gidecek".

Şimdi bu saatten sonra gelirse bağrımıza basarız ama gerçek bu.

Artık bu muhabbet sıktı bunalttı. Yarın gelmeyeceği açıklanır cuma gibide anzhiye imza atar.

Bence transfer yapılmasın bu saatten sonra. Kampa yetişecek deniyor alınan eden yok.

Üstü kalsın...

anzhiye gideceğini sanmam galatasaray varken. benim korkum bu ücretini indirip interde kalabilir allah muhafaza

'bu adam gelmicek' :trollface:

diyip adamin beynini yormayin. gelmeyecegine dair bi haber verin, eyv. gelip burda kafa yormanin sebebi nedir?

sana gore gelmiyosa, gelmiyo, burda bunlari yazmaya ne gerek var? hersey olumlu ilerliyo ise, refik arkan'in aciklamalari ve abdurrahium baskanin aciklamali. bikerede moral bozmayin. gelmezse aciklanir zaten aksam.

bugun yarın karar çok önemli vermeyi düsünsem antremana çıkmam

Yahu bu kadar beklediniz biraz daha bekleyin işte.

Gelecek bu adam.

Valla bu Transferin heycanı bitti.. Gelsede gelmesede umursamaz bir hal aldık.. İnanın 10 dakika sonra Resmi açıklama gelse "Sneijder Galatasaray'da" diye "hopppaa Gangnam Style yeaaahhh" diyeceğime "Bi zahmet lütfen" diyecek bir Piskolojideyim..

ve işte bunun tek nedeni şerefsiz kifayetsiz basın..Bu hale getirdiler işi iyice boka çevirdiler..Biraz bizim de yöneticilerimiz sağolsun

haha sen oyle san reyiz. kendini kandirmissin sadece. o SON DAKIKA haberi adami hoplatir aga.

ule kimse transferde yapmıyor bari oraya sallasakk..

tüm dünya bizim snejderi olayına kitlendi galibaa...:D

refik arkan daha inandırıcı geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt