İbrahim Duman
Kırmızı Üye
- 26 Ekim 2009
- 2.218
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
ön aldık, gerisini vermediler. :sad007:
ön aldık, gerisini vermediler. :sad007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NE DİYON
Ben meloyu yedek mi bırakalım dedim git bi daha oku anla öyle yanıt ver
şikebahçeye gelmek isteyen bir futbolcu bu neticesinde,,,yine de aydınlattığın için sağol
Eyvallah bro yedik bi halt işte mod boss larda ihraç etti ama hep takip ettim forumu okudum yazdıklarınızı like lamaya devam ettim
Geçen hafta mod abilerden rica ettim Sneijderin yüzü suyu hürmetine affedin uslu durcam dedim affettiler saolsun
Çok özledim lan forumu sizde benim gözümde tüttünüz hep![]()
sneijder out,,djuricic in
Evet arkadaşlar. Tüm yazılan çizilenleri birbirine bağlayınca sonuç ortaya çıktı. "Sneijder Anzhiye gidecek".
Şimdi bu saatten sonra gelirse bağrımıza basarız ama gerçek bu.
Artık bu muhabbet sıktı bunalttı. Yarın gelmeyeceği açıklanır cuma gibide anzhiye imza atar.
Bence transfer yapılmasın bu saatten sonra. Kampa yetişecek deniyor alınan eden yok.
Üstü kalsın...
'bu adam gelmicek' :trollface:
diyip adamin beynini yormayin. gelmeyecegine dair bi haber verin, eyv. gelip burda kafa yormanin sebebi nedir?
sana gore gelmiyosa, gelmiyo, burda bunlari yazmaya ne gerek var? hersey olumlu ilerliyo ise, refik arkan'in aciklamalari ve abdurrahium baskanin aciklamali. bikerede moral bozmayin. gelmezse aciklanir zaten aksam.
senin avatarda pek bi güzel
hoşgeldin orhan. necatide yokken ceza almazsın herhalde:lol:
Valla bu Transferin heycanı bitti.. Gelsede gelmesede umursamaz bir hal aldık.. İnanın 10 dakika sonra Resmi açıklama gelse "Sneijder Galatasaray'da" diye "hopppaa Gangnam Style yeaaahhh" diyeceğime "Bi zahmet lütfen" diyecek bir Piskolojideyim..
Valla bu Transferin heycanı bitti.. Gelsede gelmesede umursamaz bir hal aldık.. İnanın 10 dakika sonra Resmi açıklama gelse "Sneijder Galatasaray'da" diye "hopppaa Gangnam Style yeaaahhh" diyeceğime "Bi zahmet lütfen" diyecek bir Piskolojideyim..
yeni üyeyim yapacağım ben de güzel bir avatar hem de 3d:ayatollah: