Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijderi alırsak ilk ve son avatarım moratti olur

[video=youtube;lCu4JY49ZdA]https://www.youtube.com/watch?v=lCu4JY49ZdA&feature=youtu.be[/video]

gerçekten bu iş kabak tadı verdi gelirse bugun veya yarın gelsin gelmiyorsa alalım 1 stoper+sol bek kapatalım transferi.

buranin havasi ne guzel son 10 sayfayi okudum insanin ici huzur doluyor resmen..

[video=youtube;lCu4JY49ZdA]https://www.youtube.com/watch?v=lCu4JY49ZdA[/video]

Moratti sanırım kaynağı. :)

gelme lan gelirsen adam değilsin. bıktım lan senin yüzünden takım ne alemde ondan haberimiz yok lan.

yok yeni Hagi olmak istiyormuş yok başka takımlardan gelcek teklif varmı onu bekliyormuş 2 hafta süresi varmış. git lan gözüm görmesin seni

o degil de Sneijder gelmezse buradaki yorumlari kest ;

- zaten tirtti

- iyi oldu o kadar para etmez , 6 ay top oynamamis

falan :asd:

Len şu nur yüzlü adam kırılır mı git diyor işte.. :D

image22-1357763355.jpg

gelme lan gelirsen adam değilsin. bıktım lan senin yüzünden takım ne alemde ondan haberimiz yok lan.

yok yeni Hagi olmak istiyormuş yok başka takımlardan gelcek teklif varmı onu bekliyormuş 2 hafta süresi varmış. git lan gözüm görmesin seni

:sad007:

birde asıl ilginç olan

sabah ntvspordaki programda fuat akdağ üstüne basa basa tekrarladı...

hemde yönetim içinden değil öğrendiğimiz kaynak dedi...

kim var ki başka? sneijderin kendisinden başkası olamaz...

veya italyan spor kanallarından birisi olabilir...

baki mercimek

ne zaman dedi bunu?

Öğle saatlerinde 12 -13 arası.Bende bıraktığı intibah bu.Kaya'nın konuşma şeklini biliyorsan,bu iş tamam,bazı konulardada anlaşılmak üzere olduğunu belirtti.Ben şahşen inanıyorum.Abi dünya yıldızı alıyorsun,kolay değil diyor.Bu ufak tefek pürüzleri kastediyor.

Fuat akdağ ne dedi tam olarak ?

kesin olarak anlaşmaya varıldı, bu yüzden haberimizi çekmedik çekmeyecez dedi...

yazılar gitmiş bunlara kulüp yalanladı siz nasıl hala web sitenizde haberi kaldırmazsınız gibisinden.

o da bu sorulara cevap olarak bunları söyledi...

ve inanılmaz şekilde rahattı...

hani olmazsa olmaz napalım bizde yanılmış olabiliriz veya zaman gösterecek gibi laflar kesinlikle kullanmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt