Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

uffff hala yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub:mad::mad::mad::mad:

yalçın dümer sneijder galatasaraydamı demiş ? gidin yatın birader o cenabetin söyleyipte tutturduğu bişi yok(en çok sallayan kişi olmasına rağmen)

Başkanla görüşmek için gitti antrenmanın olduğu bölgenin adı geçiyordu gittigi yer olarak bizim florya gibi hem antrenmana çıksın işte ne var bunda arda atleticoya giderken maca bile çıkıyordu bizde.

1 hafta sonra lig başlıycak hocam. Daha açıklanacak. İstanbul'a gelecek. Geri döner eşyalarını falan toplar bir de. :( Uzar da uzar yani.

[video=youtube;lCu4JY49ZdA]https://www.youtube.com/watch?v=lCu4JY49ZdA[/video]

Moratti sanırım kaynağı. :)

Moratti'de bilmiyor ki gidip gitmeyeceğini habire ayar veriyor.Sadece geri vistes yapmıyorlar eninde sonunda zaten gelicek diyorlarda bizde sabır kalır mı acaba?

çıkmadık candan umut kesilmez.Dün bağış erten italyan gazetesinde yayınlanan bir makaleden bahsetti neden dünyanın en zor transfer edilen oyuncusu sneijder makalenin başlığı buymuş makaleye göre eşi,yaşadığı şehri çok önemsemesi vs durumları transferini geciktiriyormuş.

eğer aksi bir şey olursa ntvspor binasını yakacaz

Ben ne olur ne olmaz hallettim renkdaş. Fener tv sayısı bire indi en azından

538372_470551016326287_2101472115_n.jpg

çok sağlam ama yönetim kaynaklı değil...

kim ulan bu...

ya dikkat edin bu tarz laflar çıktıkça o kaynak aranıp doğrulanıyor diyor...

bu kadar bariz birşey ben hiç görmedim...

Başkanla görüşmek için gitti antrenmanın olduğu bölgenin adı geçiyordu gittigi yer olarak bizim florya gibi hem antrenmana çıksın işte ne var bunda arda atleticoya giderken maca bile çıkıyordu bizde.

kardeş kusura bakmada yok böyle bir mantık morattiyle konuşmak için antrenmana mı gidilir yaa :D :D

Eşi de geri zekalımı nedir her gün sefer var Milano'ya. Sanki Yeni Zelanda burası. Uçuş ile 1saat 50dk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt