Mahmud Babür
Sarı Üye
- 5 Ocak 2011
- 973
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam sandık morattiyi, alnımıza değdi ...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sandık morattiyi, alnımıza değdi ...

arkadaş bir taraf yalan söylüyor ben buna kızıyorum.
moratti: gs ile anlaştım
ünal aysal ve yöneticler : müspet %99-95 diyor. senjderin kararını bekliyoruz diyor.
snejder: ben süre istiyorum vss.
eşi: bilmediğiniz durumlar var gibisinden konuşuyor..
olay geliyor moratti-snejder arası reklam parası muhabbetine.
yalnız biz on numara adamın üzerine düşüyoruzda defansı unuttuk ujfa tekrar sakatlandı semih dany iki tane adam kaldi resmen gökhan hakan sabri oyuna girince ne kadar katkı olabilir
ya benim anlıyamadığım bişi var.madem biz sneijder ve interle anlaştık.resmen imzayı atması lazım. kendi aralarındaki sponsorluk durumunu mahkemedede çözerler. bizim imza ile bi alakası yok bence bu durumun
Umarım ONlar anlaşma sağlamaya çalışırken biz de diğer transferleri sessiz sedasız yaparız.
Bu surecin bizim yuzumuzden uzamadigi asikar yengenin yazdigi msjlara bakacaksak. Zaten ondan bizim yoneticiler bu gun bu saat karar vercek felan dediler is arap corbasina dondu bu imaj parasimidir nedir yuzunden. Bizim yoneticilerde bukadar uzayacagini beklemedi. Kisisel gorusum.
ya benim anlıyamadığım bişi var.madem biz sneijder ve interle anlaştık.resmen imzayı atması lazım. kendi aralarındaki sponsorluk durumunu mahkemedede çözerler. bizim imza ile bi alakası yok bence bu durumun
morattiye email atma zamani gelmisdir beyler
gucumuzu gosterelim
inter binasina paso yardiralim